Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fájó vereséget szenvedett a Nyíregyháza

| 2021. 10. 03. | 11:18:00
A pécsiek látogattak el a szabolcsi megyeszékhelyre.
Fájó vereséget szenvedett a Nyíregyháza
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az első percekben nem védekeztek jól a hazaiak, Ivosev Tamás vezetésével többnyire a palánk alól kaptánk kosarakat, amivel a Pécs hét ponttal ellépett. Végül a Nyíregyháza első hármasát Kiss Benedek szerezte, majd a többiek is elkezdtek tüzelni. Ha a védekezés nem is volt mindig megfelelő a nyíregyháziknál, a lepattanókat jól szedték össze.

C. J. Bryce is elkezdte dobálni a már védjegyévé vált tökéletes középtávolikat, így a hétpontos hátrányból hamarosan ugyanekkora előny lett.

A második negyed elején beállt Bazsó Brúnó, aki az első megmozdulásából hármast dobott, majd Mokánszki Máté is bevágott egyet – tizenkét pontos előny úgy jött össze, hogy nyolcból hat nyíregyházi triplakísérlet ért célba. A játékrész közepén a vendégek voltak jobban, de a PVSK így sem tudott egyenlíteni – tízpontos hazai előnnyel kezdődött a nagyszünet.

A harmadik negyedben mindkét csapat elkezdte érezni a tétet, egy kakaskodásnál Ivosev a kispadról futott be lökdösődni. Ez a jelenetsor sem törte meg a vendégek lendületét, Brkics az etap utolsó percében egy ziccerrel fordított (80–81).

A zárónegyedet sem kezdték jól a hazaiak, rossz dobásvállalások és eladott labdák után a PVSK leindított, s zsinórban hét könnyű pontot szerzett. Percekig 4-6 pont között mozgott a vendégelőny, amit a 39. percben sikerült kettőre olvasztani, de ismét rossz támadások követték egymást, így a Pécs nyerte a mérkőzést.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés