Hirdetés

Virtuális sétára hívják Nyíregyházára, az egészségügyi karra

Szabolcsihír

2021.12.07. 17:36

Virtuális sétára hívják Nyíregyházára, az egészségügyi karra
Elsősorban azok érdeklődésére számítnak, akik a karon szeretnének tanulni Fotó: unideb.hu

Bemutatkozik az ápolás és betegellátás alapszak ápoló, mentőtiszt és szülésznő szakiránya.

Hirdetés

Hirdetés

Online nyílt napon népszerűsíti képzéseit a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara december 9-én, csütörtökön, 10 órától. Az érdeklődők virtuális sétát tehetnek a karon, megismerhetik a képzési lehetőségeket, valamint részletesen hallhatnak majd a hallgatói szolgáltatásokról is.

Az online nyílt napon bemutatkozik az ápolás és betegellátás alapszak ápoló, mentőtiszt és szülésznő szakiránya, az egészségügyi gondozás és prevenció alapszak védőnő szakiránya, valamint az egészségügyi szervező alapszak egészségügyi szervező, egészségbiztosítás és egészségturizmus specializációi is. Mindezek mellett a duális képzésben érintett szociális munka alapszakkal, a szociális munka és szociális gazdaság mesterszakkal, az egészségügyi szociális munka mesterszakkal, az egészségügyi tanár mesterszakkal, és a kiterjesztett hatáskörű ápoló mesterszakkal kapcsolatban is tájékozódhatnak a résztvevők, akiket Móré Marianna, a kar dékánja köszönt a virtuális térben.

A nyílt nap iránt érdeklődők ide kattintva csatlakozhatnak az eseményhez, amiről ugyanitt bővebb információkat is találhatnak.

NyíregyházaDebreceni Egyetem Egészségügyi Kara

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés