Hirdetés

Nem ezt vártuk a tavasztól Nyíregyházán

Szabolcsihír

2022.04.22. 14:57

Nem ezt vártuk a tavasztól Nyíregyházán
Fotók: Szabolcsihír

Az időjárás áthúzta a szervezők számításait.

Hirdetés

Hirdetés

Csodás nap lehetett volna április 22-én Nyíregyházán, a szervezők mindent meg is tettek érte. Nem rajtuk múlt. Az időjárás nagyon kibabrált a megyeszékhely tavasznyitó rendezvényével, a Helló, Nyíregyházával. Kora délelőtt még kikukkantott a felhők mögül pár percre a nap, megcsillantva a reményt, majd úgy eltűnt, mintha itt se lett volna. Délelőtt még inkább a hideg, délután már az eső zavarta a felhőtlen kikapcsolódásra vágyó nyíregyháziakat.

A gyerekeket egész kis vidámpark várta a Kossuth téren ugrálóvárral, csúszdával, MediBallal, játékvásárral. Egy sor mesterség művelője mutatkozott be portékáival - a gyöngyöktől a sajtokig. És lelkesen készültek a civil szervezetek is a színpadi fellépésre. Hosszú idő után pedig kinyitott a Hősök terén álló villamos is.

Semmi nem maradt el a programok közül, de nyilván jóval kevesebben jöttek el, mint ahányan tervezték. Az a lelkes közönség viszont, amelyik az időjárással dacolva mégis eljött, tapssal jutalmazta a színpadon fellépő civil szervezetek, csoportok bemutatóját. Nagy sikert aratott a Bokortanyák Egyesülete tánccsoportjának fellépése, a csapat pillanatok alatt fergeteges hangulatot teremtett.

A rendezvény a késő délutáni órákra még tartogatott meglepetést, hiszen a fellépők sora folytatódott, illusztris vendégekkel.

Itt már tele a tér (Fotó: Kovács Ferenc polgármester Facebook-oldala)

Ahogy pedig arra számítani lehetett, a sztárvendégek fellépésére rendesen meg is telt a Kossuth tér, dacára az akkor már csak szemerkélő esőnek.

Frissítve: délután fél ötre teljesen elállt az eső, így a programok már kellemesebb időben folytatódhattak.

Cs.K.

Galéria

Helló, Nyíregyháza!

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés