Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úszó alkalmatlanságok Nyíregyházán

| 2022. 06. 09. | 18:47:00
Nem, ez most nem a sóstói mókás verseny.
Úszó alkalmatlanságok Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Leszakadt az ég Nyíregyházán Medárd után egy nappal, június 9-én. A belvárosra egyszerre rengeteg víz zúdult le, amit képtelenek elvezetni a csatornák.

Szokás szerint mesterséges tóvá változott a Szegfű utca és környéke. Az autók vízben gázoltak, de arra is kellett ügyelniük a sofőröknek, hogy el ne találja őket egy úszó alkalmatlanság, mert a víz mindent vitt, beleértve a papír és műanyag gyűjtésére rendszeresített kukákat. A látvány a Sóstói-tavon egykor rendezett úszó alkalmatlanságok vicces viadalát juttatta eszünkbe.

Pár óra alatt persze elfolyik a sok víz a csapadékcsatornákon keresztül, és a rend helyreáll. A Facebookot persze úgy elárasztották az eső után készült képek, mint a lezúdult eső az utcát.

A Szabolcs Trafi/Útinfó oldalon videókat is láthatunk - például arról, hogy átmenetileg vízben áll az egyik nemrég átadott bevásárlóközpont is.

Kétéltűvé változtak a járművek a Korányin, és a város még számos utcáján.

Nem volt könnyű helyzetben az a buszsofőr sem, akinek a csatornafedlapokat kellett kerülnie, az úton, de legalább jelezték a buzgárok, merre ne menjen (forrás: Szabolcs Trafi/Útinfó)

Cs. K.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés