Hirdetés

Hirdetés

Elindult a visszaszámlálás: kezdődik a VIDOR fesztivál!

szabolcsihir.hu

2022.08.22. 14:15

Elindult a visszaszámlálás: kezdődik a VIDOR fesztivál!
(Fotó: VIDOR Fesztivál Facebook-oldala)

Több mint 150 programmal várják az érdeklődőket.

Hirdetés

Augusztus 26. és szeptember 3. között 20 helyszínen tartják a 21. VIDOR Fesztivált, amelyre több mint 150 programmal várják a látogatókat. Az ez évi versenyprogram kiemelkedően színvonalas, ugyanis több nemzeti színház jelen lesz, valamint nagy neveket felvonultató produkciókat is bemutatnak – tudatta a Sunshine Rádió.

A fesztivál zsűrielnöke ezúttal Trokán Péter Jászai Mari-díjas érdemes művész lesz. A nagyszínpadon többek között fellép a Magna Cum Laude, a Hooligans, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a ByeAlex és a Slepp, és Azahriah is. Mellettük olyan jól ismert hazai előadók is feltűnnek, mint Falusi Mariann, Horgas Eszter, Dolhai Attila és Janicsák Veca, valamint a Móricz Zsigmond Színház színművészei és a világzene sem szorul a háttérbe.

A Sunshine Vidor Kertben bábszínház mellett nemzetközi és hazai előadók koncertjein is részt lehet venni. Ezek mellt a helyi klubok és a Sunshine FM lemezlovasai szórakoztatják majd a közönséget. A gasztronómiai különlegességek kedvelőit a Vidor Faluban várják a Kossuth téren.

NyíregyházafesztiválVidor

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés