Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vadonatúj csarnokot épít az Euro Madura, Épületgépészeti Kivitelező és Mérnöki Kft.

| 2022. 11. 09. | 12:57:00
A cég új nyíregyházi bázisának fenntartása a megújuló energiákra alapoz.
Vadonatúj csarnokot épít az Euro Madura, Épületgépészeti Kivitelező és Mérnöki Kft.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A legkorszerűbb épületgépészeti megoldásokkal, a megújuló energiákra alapozva készülhet el 2022 végére az Euro Madura Kft. új nyíregyházi bázisa. Az irodákat is magában foglaló Tiszavasvári úti műhelycsarnok kivitelezése 2021 októberében kezdődött, az ősz végére megkaphatják a használatbavételi engedélyt, 2023 elején pedig már ténylegesen onnan dolgozhatnának.  

Madura Csaba ügyvezető október végi sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy – a működésük széttagoltságát csökkentendő – régi álma volt egy nívós telephely kialakítása. Miután a terveik megvoltak, európai uniós pénzforrást is találtak a megvalósítás támogatására, tavaly ősszel pedig, miután megkapták a szükséges építési engedélyt, elkezdődhetett a csarnoképítés.

– A létesítmény nemcsak a raktározási és a tervezési tevékenységeinket szolgálja majd, hiszen a kivitelezői feladatainkat is előkészíthetjük itt, legyártva, amit csak lehetséges. A csarnokban egy 3,2 tonna teherbírású, 3,5 méter magasságú polcrendszer fogja segíteni a raktározást, a felszereléseink elhelyezését. A készletbővítés lehetősége különösen fontos most, a rohamos anyagárdrágulás időszakában – mondta az ügyvezető.

Madura Csaba a csarnok korszerű megoldásait taglalva kitért rá: egy 100 kilowattos levegő-víz hőszivattyú az egész épületben padlófűtést biztosít majd, a világításhoz LED technológiát használnak, a tetőn 50 kilowatt per órás napelemrendszer támogatja az áramellátást. Az udvaron elektromos gépjármű-töltőket alakítanak ki, mert arra törekednének a jövőben, hogy a belvárosi munkáikat e-autókkal lássák el Nyíregyházán. A tetőre vákumos csapadékvíz-beszívó rendszert építettek, ennek azért van jelentősége, mert a vizet ily módon a zöld területeik locsolására használhatják.

Az Euro Madura Kft. olyan családi vállalkozás, amely kelet-magyarországi lakóparkok, szállodaláncok, üzletközpontok tervező- kivitelezőjeként vívott ki elismerést.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés