Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videós előszűrési lehetőséggel bővült a népszerű nyíregyházi állásoldal

| 2022. 11. 28. | 12:15:00
XXX
Videós előszűrési lehetőséggel bővült a népszerű nyíregyházi állásoldal
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogy az álláskeresés, úgy a toborzás is egy kihívásokkal teletűzdelt folyamat. A legalkalmasabb munkaerő megtalálása és kiválasztása gyakran hosszú heteket vesz igénybe, pláne akkor, ha az adott állás kapcsán tucatjával, vagy akár százával érkeznek a jelentkezések. Az ismert nyíregyházi állásportál, a NyiregyhazaAllas.hu viszont most kidolgozott egy videós előszűrési rendszert, ami gördülékenyebbé teheti a toborzói folyamatokat, s egyúttal az álláskeresőknek is kedvezhet.

Mielőtt azonban rátérnénk ennek a megoldásnak a kivitelezési módjára és az előnyeire, érdemes magáról a portálról is ejtenünk néhány szót, az ugyanis több más egyéb pozitívumot is kínál mind a hirdetők, mind az álláskeresők számára. Hirdetői, azaz munkaadói szempontból az elsődleges tényezőt egy állásoldal megítélésével kapcsolatban szinte mindig a hirdetési lehetőségek, illetve azokon keresztül az álláskeresők megszólításának a hatékonysága jelenti. Bátran állítható, hogy a NyiregyhazaAllas.hu kifejezetten jól áll e téren, amit kiválóan igazol, hogy indulása óta már közel 20 ezer jelentkezés történt a portálon.

Mindez javarészt annak köszönhető, hogy a NyiregyhazaAllas.hu-n keresztül nem csak helyi (Nyíregyháza és környéke), hanem megyei (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye), vagy akár országos (egész Magyarország) szinten is el lehet érni az álláskeresőket. A nyíregyházi portál ugyanis az országos ismertségű, 200 db regionális állásoldalt üzemeltető AllasOrias.hu kötelékeibe tartozik, ily módon a megyei, vagy az országos hirdetési csomagok választásával több allas.hu-s oldalra is ki lehet kerülni egy hirdetéssel. Nem beszélve arról, hogy a NyiregyhazaAllas.hu és az összes többi regionális állásportál is saját Facebook-oldallal rendelkezik, amelyeken összességében a követők száma az 1,1 milliót is meghaladja. A nyíregyházi állások Facebook oldala a linken elérhető. Ezeken pedig – a hirdetési csomagban szereplő mennyiségben – ugyancsak biztosítani lehet az adott álláslehetőség megjelenését.

Persze egy állásportálnak nem csak a hirdetői, hanem az álláskeresői igényekhez is igazodnia kell. A NyiregyhazaAllas.hu természetesen próbál is megfelelni a leggyakrabban felmerülőknek: egyszerű és könnyen kezelhető felhasználói felülettel rendelkezik, különböző szűrési feltételekkel segíti az állások közötti böngészést, valamint olyan praktikus funkciók elérhetőek rajta, mint például az állásértesítőre való feliratkozás, vagy a feltöltött adatokból történő önéletrajz-generálás lehetősége. Az összes nyíregyházi álláshirdetést itt tudja megtekinteni: nyíregyházi munkák. A portál elsődleges előnyét azonban mégsem ezek a tényezők, hanem sokkal inkább a fellelhető munkák változatossága jelenti. Itt ugyanis bele lehet futni különböző betanított munkakörökbe, szakmunkákba, általános irodai adminisztrációs pozíciókba és diplomát igénylő állásokba egyaránt. Elmondható tehát, hogy a nyíregyházi állásoldalon bárki megtalálhatja a számára ideális lehetőséget.

Hogyan működik a NyiregyhazaAllas.hu videós előszűrési funkciója?

A portál videós előszűrési funkciójának működési lényege, hogy a munkaadók az álláshirdetésük részeként kérdéseket tehetnek fel a pályázóknak, akiknek maximum 1 perces videók formájában kell előbb megválaszolniuk azokat, majd a kész videós anyagokat a jelentkezésükhöz csatolniuk. Ez a funkció a Business és az Enterprise hirdetési lehetőségek részeként elérhető, és alapvetően azt a célt szolgálja, hogy a munkáltatók állásinterjú-jellegű kérdéseket intézhessenek a jelentkezők felé. A kérdések íródhatnak saját megfogalmazásban, ugyanakkor előre meghatározott, beépített kérdések alkalmazására is van lehetőség. Íme ezekre néhány példa:

  • Mi az a három szó, amely a legjobban jellemzi Önt?
  • Miért szeretne nálunk dolgozni?
  • Mi az eddig elért legnagyobb szakmai sikere?
  • Hogyan képzeli el későbbi pályafutását?

Miért hasznos mindez a nyíregyházi hirdetők számára?

A funkció egyik legnagyobb velejáró előnye, hogy munkáltatók felgyorsíthatják a toborzási folyamataikat. A videós anyagok ugyanis egy sokkal átfogóbb képet adhatnak a jelöltekről, és kiválóan kiegészíthetik az önéletrajz alapján megismert információkat. Ily módon a toborzók egyből a minden tekintetben alkalmasnak talált jelölteket kereshetik fel, és kevesebbszer kell lefolytatniuk végül eredménytelenül záródó interjúknak.

De mégis miként profitálhatnak ebből az álláskeresők?

Bár a funkció főként a munkaadók számára kedvez, bizonyos értelemben az álláskeresők is profitálhatnak belőle. Példának okáért Nyíregyháza esetében sem ritka, hogy egy-egy munka kapcsán hatalmas verseny alakuljon ki a pályázók között. Ilyenkor a jelentkezőknek mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy kiemelkedjenek riválisaik közül. A videós anyagok kiváló eszközei lehetnek ennek, hisz azokon keresztül az álláskeresők hatékonyabban tehetnek benyomást a toborzókra például az átlagon felüli kommunikációs képességeik, vagy az elhivatott hozzáállásuk révén.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés