Hirdetés

Hirdetés

Forgalomellenőrző akció Nyíregyházán

szabolcsihir.hu

2023.03.23. 10:11

Forgalomellenőrző akció Nyíregyházán
(Fotó: google)

Mutatjuk, mely utcákon számítson közterület-felügyelőkre!

Hirdetés

Március 28-án, 29-én és 30-án 6 órától 20 óráig a belvárosban forgalomellenőrző akciót hajt végre a közterület-felügyelet. Az ellenőrzés célja, hogy kiszűrjék a korlátozott forgalmú belvárosba (Kossuth tér, Dózsa György utca, Rákóczi utca) és a Nagy Imre térre jogtalanul behajtókat, valamint a belvárosban (Kossuth tér, Dózsa György utca, Nagy Imre tér, Jókai tér, Hősök tere, Szabadság tér, Egyház utca, Síp utca, Országzászló tér, Zrínyi Ilona utca) szabálytalanul parkolókat.

A korlátozott fogalmú belvárosba és a Nagy Imre térre a megfelelő engedély nélkül behajtókkal szemben közigazgatási bírságot alkalmaznak, melynek összege fix 30 ezer forint, valamint ehhez kapcsolódóan 4 közlekedési előéleti pontot is kiszabnak. A szabálytalanul parkolókkal szemben helyszíni bírságot szabnak ki vagy feljelentést alkalmaznak.

Felhívják a szabályszegésen vagy szabálysértésen tetten ért járművezetők figyelmét, hogy a helyszíni eljárás során személyazonosságukat kötelesek igazolni a közterület-felügyelőnek, ennek megtagadása esetén a felügyelő rendőri segítséget kér, és szabálysértési eljárást kezdeményez személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése miatt.
Nyíregyházaellenőrzésközterület-felügyelő

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés