Hirdetés

Hirdetés

Forgalomkorlátozás a nyíregyházi Kéményseprő utcában

szabolcsihir.hu

2023.03.17. 18:50

Forgalomkorlátozás a nyíregyházi Kéményseprő utcában
(Fotó: google)

Építik a csapadékvíz-elvezetőt.

Hirdetés

Előreláthatóan március 20-án kezdődnek a csapadékvíz-elvezetési munkák a Kéményseprő utcában. A kivitelező tájékoztatása szerint a beruházásnak köszönhetően megvalósul egy zárt csapadékvíz-elvezető vezeték 580 folyóméter, folyókaépítés 580 folyóméter hosszban, valamint kiváltásra kerül 426 méter ivóvízvezeték is. Az építéssel érintett terület: Kéményseprő utca a Tünde utcai végétől a Kéményseprő utca 51. számig.

A munkálatok ideje alatt forgalmirend-változás lép életbe a Kéményseprő utca teljes hosszán: az egyirányúsítás megszűnik, mind a két irányból zsákutca táblát helyeznek ki, továbbá tilos lesz az átmenő forgalom.

A reggeli munkakezdést megelőzően (várhatóan 7:00 óra) valamint az aznapi munkák befejezését követően (várhatóan 17:00 óra) biztosítják a lakók részére a gépjárművel történő ki- és behajtást. A köztes időszakban pontszerűen korlátozásokra lehet számítani. A kivitelezés ideje alatt életbe lépő forgalomkorlátozásokról, az esetleges közlekedési nehézségekről a lakosság folyamatos tájékoztatást kap a helyszínen dolgozó szakemberektől. A kivitelezési munkálatok befejezése várhatóan 2023. augusztus vége.

Az önkormányzat kéri az ott élők, valamint a gépjárművezetők türelmét és megértését!
Nyíregyházaforgalomkorlátozáscsapadékvíz-elvezető

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés