Hirdetés

Döntetlent játszott a Szpari az osztályozón

nyiregyhazaspartacus.hu

2023.05.28. 19:54

Döntetlent játszott a Szpari az osztályozón
(Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)

A Nyíregyháza a Veszprém ellen lépett pályára.

Hirdetés

Az első helyzet a találkozó 6. percében született, Nagy B. beadása után Novák fejelt középen mellé. Egy perccel később Szerető lőtt két csel után mellé, majd egy beadás után Bartusz lőtt közelről, de ez sem  talált kaput. A 17 minutumban Major lövése pattant vissza a kapufáról, és bár a veszprémiek a kapuba lőtték a labdát, les miatt nem adták meg a gólt. A 22. percben Pekár szöglete után Novák fejelt, Háninger hatalmas bravúrral védett. Később Gresó veszélyes beadása után Novák csúsztatott centikkel mellé, majd a félidő vége előtt egy szöglet után Farkas B. fejelt mellé.

A második félidő Héninger Gengeliczki fejesét tolta ki a léc alól. Az 56. percben egy szép Szpari kontra végén Pekár lőtt egy gyönyörű csel után, a veszprémi kapus hatalmasat védett. Ezután Pataki lövését hárította a kapus, majd a kipattanó után Farkas B. közelről a felső lécet találta el. A 66. minutumban Major N. kapott jó labdát, de mellé lőtt 13 méterről. A találkozó végén Pataki lövése pattant szögletre, ezután Takács próbálkozott félpályáról egy íveléssel, de mellé ment a labda.

Labdarúgó NB II., osztályozó, 1. mérkőzés
Practical VLS Veszprém - Nyíregyháza Spartacus FC 0-0

Ajka 2300 néző 
Jv: Káprály Mihály (Baghy Csaba, Máyer Gábor)
Veszprém: Héninger – Zachán, Dobsa, Balogh, Krebsz, Somogyi, Baldauf, Gálfi, Bartusz (Takács 56.), Molnár B,(Horváth 74.) Major N.(Balázs 82.)
Vezetőedző: Pető Tamás 
Nyíregyháza: Hegedüs - Farkas B.(Csősz 77.), Gengeliczki, Baki, Nagy B.(Kiss 67.), Sigér, Pekár, Pataki, Gresó(Major M 77.), Szerető (Kovácsréti 67.), Novák (Oláh 53.)
Vezetőedző: Lengyel Roland
NyíregyházaNyíregyháza Spartacus

Hirdetés

Hirdetés