Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szemhéjplasztika nem csak fiatalosabb tekintetet ad, de egészségügyi szempontból is előnyös lehet

Szabolcsihír | 2024. 04. 29. | 19:40:50
XXX
A szemhéjplasztika nem csak fiatalosabb tekintetet ad, de egészségügyi szempontból is előnyös lehet
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szemhéjplasztika egy olyan beavatkozás, melynek során a felső szemhéjnál található megereszkedett, felesleges bőrrészt távolítják el. Ennek hatására a szem látványosan fiatalabbá válik, a tekintet kinyílik, ráadásul az egészségügyi problémák is megszűnnek, nem fogja a továbbiakban a lelógó szemhéj zavarni a vezetést, az olvasást vagy más hétköznapi tevékenységeket.

Ez a műtét teljesen fájdalommentes!

A beavatkozástól nem érdemes tartani, hiszen gyorsan túleshetünk rajta, ráadásul nem követi hosszú lábadozási idő sem.

Az Optimum Szemészetnél végzett szemhéjplasztika során nem szükséges altatás, csupán helyi érzéstelenítés. Az érzéstelenítés következtében ez a beavatkozás teljesen fájdalommentes, a műtétet követően pedig gyors gyógyulás vár bennünket.

A biztonságot növeli az is, hogy a műtét előtt alapos szakorvosi kivizsgálás várja a pácienst, ezáltal a beavatkozásra úgy kerül sor, hogy előtte kizárták a lehetséges kockázati tényezőket.

A felépülés ideje

Vannak, akiket az tart vissza a szemhéjplasztikától, hogy azt gondolják, a műtét után hosszas lábadozási folyamatra kerül sor. Ez azonban nincs így, mivel a beavatkozás után rövid időn belül el lehet hagyni a kórházat, a heg pedig szinte láthatatlan és nagyon gyorsan gyógyul.

Ez azt jelenti, hogy nem sokkal a műtét után már nyugodtan mehetünk társaságba, a gyógyulás után pedig a heg észrevehetetlenné válik.

Beszéljünk akkor a műtéti hegről!

A szemhéj redős szerkezetű, éppen ezért a műtéti heg nem lesz látható, mivel ezek a redők teljesen elfedik. A műtét során a szemhéjon lévő felesleges bőrdarabot kimetszik és a gyógyulás után ez a heg teljesen bele fog simulni a redőkbe.

Ez azt jelenti, hogy a műtétnek nem lesznek látható jelei, így senki sem fogja megmondani, hogy plasztikai beavatkozáson estünk át.

A lógó szemhéj férfiak és nők esetében is zavaró jelenség

A szemhéj formája teljesen egyedi, alkati dolog. Vannak, akik eleve duzzadtabb szemhéjjal rendelkeznek és vannak, akiknél az öregedési folyamat során lesz egyre zavaróbb. Ez a jelenség ugyanis akár a látást is zavarhatja, mivel a szem nyitása akadályba ütközik.

Nőknél azt vehetjük észre, hogy a szem sminkelése egyre nehezebb feladat lesz és a végeredmény is elmarad az elvárttól. Nem véletlen, hogy olyan sok ember fejében fordul meg a gondolat, hogy megoldást keressenek erre a problémára.

Tényleg látványos megoldás a szemhéjplasztika?

Nyugodtan kijelenthető, hogy igen, valóban nagy változást okoz az arcon egy megfelelően kivitelezett szemhéjplasztika. A felesleges, lelógó bőr eltávolításával a tekintet kinyílik, az arc pedig sokkal fiatalosabbá válik. Általánosságban elmondható, hogy a beavatkozás akár 10 évet is fiatalíthat a kinézetünkön.

A plasztikai műtétek nem csak esztétikai beavatkozások, sok esetben pozitív egészségügyi hatással is járnak. A szemhéjplasztika során gyorsan és fájdalommentesen szabadulhatunk meg a megereszkedett bőrtől és sokkal fiatalabbnak érezhetjük tekintetünket.

Hirdetés
Hirdetés