Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csempésszük be a környezettudatosságot a szállodákba is!

szabolcsihir.hu | 2024. 03. 27. | 14:11:21
XXX
Csempésszük be a környezettudatosságot a szállodákba is!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha azt mondjuk, hogy szállodai fürdőszoba, akkor a makulátlan tisztaság mellett szinte mindenkinek kapásból eszébe jutnak a nettül egyenként becsomagolt mini tusfürdők, vattakorongok és fogkefék. Ugye, milyen guszta volt mindegyik? Abba már csak kevesen gondoltak viszont bele, hogy ez mennyire nem környezetbarát, mennyi felesleges csomagolással terheljük az amúgy is túlterhelt bolygónkat.

Szerencsére van rá egyéb megoldás is, és úgy tűnik, hogy a szállodák teljes mértékben nyitottak arra, hogy ökologikusabb szemléletmódot honosítsanak meg ebből a szempontból is.

A titok nyitja: az adagolók!

A Higienia.net szállodai adagolórendszerei számtalan lehetőséget biztosítanak arra, hogy minden szálloda a saját szájíze szerint rendezze be a fürdőszobáit. Ami viszont közös lesz mindegyikben az az, hogy az Il Contatto Kft. kínálatában kapható adagolókkal teljes ökologikus szemlélet szerint kényeztethetik a betérő vendégeiket.

Mert a sok felesleges csomagolás problémakörére nem az lesz a megoldás, hogy lemondunk ezekről az apró piperecikkekről, hanem hogy igazodva a modernkori elvárásokhoz a lehető legkevesebb csomagolóanyagot felhasználó megoldást választjuk ki.

Így aztán akár a szappant, akár a kozmetikai vattakorongokat, akár a sampont vagy tusfürdőt meg tudjuk oldani ezzel a módszerrel, ami több szempontból is előnyös.

Környezettudatos és olcsó!

Számtalan előny származik abból, ha merünk váltani. Persze rendkívül fontos, hogy megalapozott döntés szerint válasszunk, de jó, ha tudjuk, hogy van alternatíva! Nem is akármilyen! Ha még mindig hezitálnánk, akkor íme néhány valódi előny, amely az adagolók használatából származhat.

Az egyik legfontosabb az, hogy jóval kevesebb műanyagot használunk fel, kevesebb hulladék termelődik, így garantáltan képesek vagyunk óvni a Földet.

A másik előny, amivel számolni kell az nem más, mint a gazdaságosság. Az utántöltők ugyanis nemcsak, hogy jóval kevesebb hulladékot hagynak maguk után, de még olcsóbbak is a nagy kiszerelés miatt, így aztán jóval több pénz marad a zsebünkben.

Jót tesz a megítélésünknek!

Ma már akad rengeteg olyan szállóvendég, aki igencsak tudatosan keres magának szállást. Ők lesznek azok, akik nem elégszenek meg csupán annyival, hogy szép színűek a falak, sőt, még az sem nyűgözi le őket, hogy hányféle masszázst kérhetnek a wellnessrészlegen.

Ők leginkább arra fognak figyelni, hogy olyan szálláshelyet válasszanak, amely segíti őket abban, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak maguk után. Ennek pedig központi eleme az, hogy adagolókból juthatunk-e bizonyos tisztálkodási szerekhez, vagyis a szálloda halad a korral, és környezetbarát megoldásokat alkalmaz az Il Contatto Kft. adagolóinak segítségével!

Hirdetés
Hirdetés