Hirdetés

Különjárat repíti el a szurkolókat a labdarúgó Eb-re

MTI | 2023. 12. 06. | 09:51:39
Már meg lehet vásárolni a jegyeket.
Különjárat repíti el a szurkolókat a labdarúgó Eb-re
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a kupa mellett a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság csoportsorsolásán (Fotó: MTI)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Wizz Air légitársaság december 6-án bejelentette, hogy különjáratokat indít a magyar labdarúgó-válogatott szurkolói számára a jövő évi Európa-bajnokság mérkőzéseire Németországba. A különjáratok a futballmeccseket követően haza is hozzák a szurkolókat.

A légitársaság június 15-én és június 19-én Budapestről és Debrecenből is indít járatokat a mérkőzésekre.

Azok a focirajongók, akik a helyszínen szeretnének szurkolni a válogatottnak, már megvehetik fix áras jegyüket a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül. – Nagy öröm számunkra, hogy a különjáratok indításával támogathatjuk a magyar válogatott szurkolóinak kijutását a 2024-es Európa-bajnokság mérkőzéseire, hogy élőben láthassák a kedvenceiket és személyesen drukkolhassanak a nemzeti tizenegynek. A járatok menetrendjét kifejezetten a mérkőzések időpontjaihoz igazítottuk, ezzel megkönnyítve a szurkolók hazajutását is – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

A menetrend és a jegyárak (Fotó: Airportal)

Marco Rossi együttese a 2024-es Eb-n először június 15-én Svájc ellen lép pályára Kölnben, majd négy nappal később a házigazda németekkel, június 23-án pedig Skóciával játszik egyformán Stuttgartban.

Hirdetés