Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy jó minőségű mobil – megfizethető áron

| 2023. 11. 13. | 17:21:15
XXX
Egy jó minőségű mobil – megfizethető áron
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nehéz helyzetben van manapság az, aki jó minőségű mobilt szeretne venni hosszútávra, és mindezt megfizethető áron. Leginkább két lehetőség van ugyanis: vagy csúcskategóriás telefonokat kínálnak a gyártók többhavi fizetésért, vagy vehetünk olcsóbban egy kevésbé ismert márkájú készüléket, ami nem is biztos, hogy sok ideig kitart majd.

Ezt a problémát felismerve kezdte el gyártani a Samsung a középkategóriás telefonjait, amelyek igen népszerűek. Ezek ára ugyanis nagyon kedvező: erről te magad is megbizonyosodhatsz, ha megnézed a CoolMobile.hu Samsung Galaxy A szériáját, ahol megtalálhatod az egyik legkeresettebb modellt is, a Samsung Galaxy A14 5G okostelefont. Most e készülékről írunk kicsit bővebben!

Miért olyan népszerű a Samsung Galaxy A széria?

Ha valaki okostelefont keres, elsősorban a két nagy gyártó kínálatát tekinti meg: az egyik az androidos mobilokat kínáló Samsung, a másik a jól ismert Apple, amely iOS rendszerű iPhone-jairól híres. Mindkét esetben főleg csúcskategóriás készülékekkel találkozunk.

Ám azoknak sem kell elkeseredniük, akiknek nem áll rendelkezésre több százezer forint új telefon vásárlására, hiszen a gyártók alsó,- és középkategóriában is adnak ki telefonokat kedvező áron.

Míg a Samsung Galaxy S széria készülékei a tehetősebbeket célozzák meg, a Galaxy A sorozatba tartozó mobilok viszont egy szélesebb réteg számára elérhetők. Fiatalok is nagy szeretettel választják ezeket az okostelefonokat, hiszen nagyon jó paraméterekkel rendelkeznek.

Különösen kedveltek azok a modellek, amelyek már 5G-t is képesek használni, mint a modern Samsung Galaxy A14 5G okostelefon is. Nézzük, milyen előnyei vannak még a terméknek!

A Samsung Galaxy A14 5G jó tulajdonságai

A kamerák száma és minősége sokakat érdekel, így kezdjük ezzel az ismertetést! Az mindenképp kiemelendő, hogy a hátlapon helyet kapott egy 50 MP-es széles látószögű kamera, amellyel tökéletesen lehet fotózni. Ezt kiegészíti még 2 darab 2-2 MP-es kamera, valamint az előlapon egy 13 MP-es szelfikamera.

A készülékről hiányzik az ultraszéles kamera, amely sokak számára fájó lehet, de akik nem profi szintű fotókat akarnak készíteni, azoknak ez nem igazán jelent hiányt. Cserébe viszont jobb áron lehet beszerezni a telefont!

Ami viszont megvan a mobilon – sok más csúcskategóriás készülékkel ellentétben –, az a jack csatlakozó, amely szintén sokaknak fontos. Van továbbá NFC, GPS és ujjlenyomat-olvasó is.

Memória és egyéb adatok

Jó hír az is, hogy a telefon memóriája bővíthető microSD-kártyával – ez az opció is sok esetben hiányzik a konkurenciánál. Az alapkészülék belső tárhelye 64 GB, de a CoolMobile.hu oldalán kapható 128 GB-os verzió is. A RAM mindkét készüléknél 4 GB.

Talán a szín lehet még számottevő némelyeknek: nagyon kellemes árnyalatokban kapható a 6.6 inches kijelzőjű készülék – például ezüst és halványzöld –, érdemes megnézni közelebbről a jellemzőit a fent említett webáruházban!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés