Hirdetés
Hirdetés

Megvan, mikorra áll helyre a forgalom a Keleti pályaudvaron

mti | 2024. 08. 26. | 17:06:30
Megkezdődött a vasúti pálya helyreállítása.
Megvan, mikorra áll helyre a forgalom a Keleti pályaudvaron
Éjszaka is dolgoznak a helyreállításon (Fotó: MTI)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szakemberek megkezdték a vasúti pálya helyreállítását a Keleti pályaudvar bevezető vágányain annak érdekében, hogy kedd reggeltől már minden vonalról fogadhasson vonatokat a főpályaudvar - közölte a Mávinform augusztus 26-án, hétfő délután az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a forgalom mihamarabbi újraindítása érdekében az éjszakai órákban is dolgoznak majd, a munkavégzés a megszokottnál nagyobb zajjal jár.

Felhívták a figyelmet arra, hogy várhatóan kedd délelőtt állhat helyre a vasúti forgalom a pályaudvaron, de korlátozásokra továbbra is kell számítani az érintett vonalakon.

Kedd reggelig a Keleti pályaudvar még nem indít és nem fogad vonatokat, az érintett vonatok más budapesti állomásokra érkeznek és onnan indulnak - ismertették. Hozzátették, hogy addig elfogadják a vasúti jegyeket a BKK járatokon, valamint a helyjegymentesség is érvényben marad.

A Keleti pályaudvar előtt agusztus 25-én, vasárnap este kisiklott a Claudiopolis nevű, Kolozsvárról közlekedő InterCity vonat öt személykocsija. A balesetben senki nem sérült meg, de a baleset jelentős fennakadást okoz a vasúti közlekedésben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés