Hirdetés
Hirdetés

Elütötte a kerékpárját toló férfit Nyíregyházán, majd elhajtott

police.hu | 2024. 08. 28. | 16:49:37
A sofőr Nagykálló irányába távozott. Most keresik a rendőrök.
Elütötte a kerékpárját toló férfit Nyíregyházán, majd elhajtott
Itt történt a baleset (Fotó: rendőrség)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást. Egy eddig ismeretlen sofőr július 13-án 19 óra 30 perc körül az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű Seat Cordoba személygépkocsival közlekedett Nyíregyházán, a Kállói úton a belváros felől Nagykálló irányába. Az ismeretlen járművezető a Kállói út Tünde utca kereszteződésében lévő körforgalomba behaladt, majd Nagykálló irányába történő kihaladása során nem biztosított elhaladási elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen kerékpárját toló férfi részére.

A járművezető gépkocsijával elütötte a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen szabályosan áthaladó kerékpárját toló férfit, majd megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül tovább közlekedett Nagykálló irányába.

A rendőrség kéri, hogy aki érdemleges információval rendelkezik a járművezetőről, vagy a baleset körülményeiről az jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés