Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felújítják a nyírbátori városházát és az idősek otthonát

Szabolcsihír | 2024. 03. 26. | 15:14:12
Költségtakarékosabb lesz a működtetés.
Felújítják a nyírbátori városházát és az idősek otthonát
A városháza épülete (Fotó: GooglMaps)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hat ajánlat érkezett a nyírbátori önkormányzat által két helyi középület energetikai korszerűsítésére kiírt pályázatra. A Közbeszerzési Értesítő március 26-i számánad adatai szerint megújul a Szabadság téren a városháza és a Fáy utcai idősek otthona is (Arany Alkony Szociális Szolgáltató Központ) 

A városháza épülete energetikailag korszerűtlen, elavult. A tárgyi beruházás az épület nyílászáróinak cseréjére, javításaira és részbeni akadálymentesítésre vonatkozik. Az épületbe hőszigetelt, 3 rétegű üvegezésű műanyag ablakokat (203 darabot) és fa nyílászárókat (26 darabot) építenek be. A felújítás részeként 4 billenő, hőszigetelt garázskaput is telepítenek a meglévők helyére.

Az idősek otthonában szigetelik a homlokzatot, a födémet, a lábazatot, a magas-és lapostetőt, cserélnek 138 darab nyílászárót és a kazánokat, valamint háztartási méretű fotovillamos rendszert alakítanak ki és hőszivattyút üzemelnek be.

A közbeszerzés nyertese a hajdúböszörményi székhelyű TÖMB 2002 Szolgáltató Kft. Ezzel a céggel március 12-én kötötte meg a kivitelezésre vonatkozó szerződést a városvezetés március 12-én 217,9 millió forint értékben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés