Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hármas karambol Nyíregyháza és Nagykálló között

katasztrófavédelem.hu | 2023. 11. 28. | 08:18:18
Égő gerendához, eltömődött kéményhez is vonultak a szabolcsi tűzoltók.
Hármas karambol Nyíregyháza és Nagykálló között
Mozgalmas napjuk volt a lánglovagoknak (Fotó: Illusztráció/freepik)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

November 27-én eltömődött egy újfehértói családi ház cserépkályhájának kéménye, így a füst visszaáramlott az ingatlanba. A helyi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be, személyi sérülés nem történt. A ház fűtése más módon megoldott, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

Hármas karambol történt hétfő délután Nyíregyháza és Nagykálló között. Összeütközött három személygépkocsi a 4911-es út és a Karéj utca kereszteződésénél. Az egyik jármű az oldalára borult. Az autókban összesen négyen utaztak, személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a rendőrségi helyszínelés után a forgalmi akadályt megszüntették. A mentés idejére teljes útzár volt érvényben az érintett útszakaszon.

Kéménybe épített gerenda égett egy buji családi háznál. Az ott lakók értesítették a tűzoltókat és megkezdték az oltást. Az ibrányi önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a még izzó részeket oltották el puttonyfecskendővel, majd hőkamerával átvizsgálták az ingatlant. Személyi sérülés nem történt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, a ház lakható maradt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés