Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hétvégén is dolgoznak több nyíregyházi utcában

Szabolcsihír | 2024. 03. 23. | 10:38:11
Jól haladnak a felújítások.
Hétvégén is dolgoznak több nyíregyházi utcában
A Fürdő utcában is dolgoznak (Fotó: google)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jó ütemben halad az Ószőlő, Fürdő és Berenát utca felújítása, amelyet Nyíregyháza önkormányzata a Belterületi utak fejlesztése Nyíregyházán I. ütem című pályázat keretében 100 százalékos támogatási intenzitású, vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósít meg.

A kivitelező tájékoztatása szerint az Ószőlő utcán március 23-án (szombaton) 8:00 és 16.00 óra között a kiemelt szegélyek építése várható. Március 25-től (hétfőtől) pedig tervezetten elkezdődik a csapadékcsatorna víznyelő aknák bontása és építése, valamint folytatódik a kiemelt szegély építése is mindkét oldalon.

A Fürdő utcán március 23-án (szombaton) 8:00-tól 16.00 óráig a kiemelt szegély építése zajlik majd betonágyazattal. Március 25-től (hétfőtől) pedig a kapubejárók térköveinek építése várható a kiemelt szegélytől számított 1 méterre, illetve folytatódik a kiemelt szegély építése mindkét oldalon és a csapadékcsatorna teljes körű földmunkája is. A forgalom a munkavégzéssel érintett szakaszon fél sávon haladhat majd.

A kivitelező tájékoztatása szerint a Berenát utcán is lesz szombati munkavégzés, így március 23-án 8:00 és 16.00 óra között a kiemelt szegély építése várható mindkét oldalon. Március 25-től (hétfőtől) pedig folytatódik a kiemelt szegély építése a szelvény szerinti bal – jobb oldalt a végszelvénytől csökkenő szelvény szerint. A forgalom a munkavégzéssel érintett szakaszon szintén fél sávon haladhat majd.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés