Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kialakult a Magyarország Szépe döntős mezőnye

mti | 2024. 06. 13. | 08:33:39
Tizenhat lány közül választ a zsűri.
Kialakult a Magyarország Szépe döntős mezőnye
Versenyzők a 2024. évi Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny felkészítő táborának eredményhirdetésén Balatonfüreden 2024. június 12-én (Fotó: MTI)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lezárult a táborbeli alversenyek sora és kiderült, ki az a 16 szépség, akik részt vesznek a Magyarország Szépe verseny június 23-i döntőjén a Duna tévécsatorna élő műsorában - közölték a szervezők szerda este.

A huszonegy jelölt az utolsó megmérettetésre színes produkciókkal készült: volt, aki zongorázott, akadt olyan lány, aki énekelt, több néptánc és modern tánc előadást is láthattak a jelenlévők, de többen rajzoltak és festettek produkció gyanánt.

A Magyarország Szépe verseny döntőjébe Cseh Jázmin, Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Hamikus Renáta, Haszonics Dóra, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Pirlot Rachel, Szivos Dalma Rebeka és Vajda Mercédesz jutott be.

A döntőt a Duna showműsorainak háziasszonya, Rókusfalvy Lili és a képernyőre műsorvezetőként visszatérő Kárász Róbert vezeti. A felkészülésről egy háttérműsor is készül, amelyet a döntő előtti napon, azaz június 22-én 19:45-től láthatnak a Duna nézői A királynők útja címmel.

A Miss Hungary 2024 döntősei (Fotó: MTI)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés