Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Majka a Varga Judit vs. Magyar Péter harcról: What the fuck!?

| 2024. 03. 28. | 15:18:28
A showman is megírta a magáét.
Majka a Varga Judit vs. Magyar Péter harcról: What the fuck!?
Majka megmondta a magáét mindkettőnek (Fotó: Majka/Facebook)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Majka hosszú bejegyzést szánt a Facebookon a Magyar Péter kontra Varga Judit ügynek. A népszerű rapper, műsorvezető, dalszerző felháborodásának adott hangot.

Teatyaisten:( hogy milyen országban élünk…

- így vezeti fel a bejegyzést, amelyben hosszasan ekézi mind a volt igazságügyminisztert, Varga Juditot, mind pedig a volt férjét, a politikai babérokra törő Magyar Pétert.

Volt igazságügyi miniszterként, és ehhez mérten egy utolsó felelős döntésként lehetne Vargának az az álláspontja, hogy kimarad ebből az egészből, és nem keveredik hazugság spirálba azok miatt az emberek miatt, akiknek egyébként - mint láthattuk - egy fabatkát sem ér az ő élete, vagy Magyarnak, aki dédelgethet poltikai ambíciókat, kutathat-kereshet, lebuktathat disznóságokat, de nem felhasználva azt a nőt, aki 3 gyermeket szült neki

- írja Majoross Péter, aki kétszer is a WTF (What the fuck?) kifejezést használja, nyomatékosítva, hogy hogy elképedt a történtektől.

Engem igazából az izgat ebben az egész családi mizériában, hogy vajon az a 3 gyerek, akik éppen abban a korban vannak, ahol nagy szükség lenne a családi támogatásra, vajon mit éreznek.(?) Ha Vargának, vagy Magyarnak abba az iskolai közegbe kéne mindennap besétálnia, mint nekik, vajon mennyire éreznék magukat szarul?

- teszi fel a költői kérdést Majka.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés