Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagy munkába fog a Mátészalkai SZC Nagykállón

Szabolcsihír | 2024. 06. 27. | 13:26:23
A szakképzési centrum kivitelezőt keres.
Nagy munkába fog a Mátészalkai SZC Nagykállón
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ajánlatkérő felhívást tett közzé Mátészalkai Szakképzési Centrum – a Közbeszerzési Értesítő június 27-i számának adatai alapján a nagykállói Budai Nagy Antal Technikum és Szakgimnázium iskolai főépületének és kollégiumának kivitelezőjét keresik pályázati eljárás keretében. Ajánlatot tenni augusztus 8-ig lehet.

Az építési beruházás

A nagykállói Korányi Frigyes út 27. szám alatt, csaknem 14 ezer négyzetméteres telken álló álló Budai Nagy Antal Szakgimnázium pillérvázas, paneles épületegyüttes. A 2000-es években hőszigetelés és dryvit rendszerű vakolat került a homlokzati felületekre, kétrétegű műanyag nyílászárókra cserélték a régieket. A tervezett épületegyüttes alapozása a talajvizsgálati jelentés alapján a közepesen tömör finomhomok rétegben úgynevezett kútalapokat kell készíteni. Az alaptestek felett monolit vasbeton talpgerenda rács készül. 

Az épület függőleges teherhordó szerkezeteit jellemzően monolit vasbeton oszlopok, falszerkezetek és falazott teherhordó falszerkezetek biztosítják. A merevítés miatt a terven jelölt helyen monolit vasbeton falakat terveznek. A liftakna falai monolit vasbeton szerkezetek. 

Ami még készül:

Belső oldalfalvakolat: 3 158 m2 
Vékonyvakolat, színvakolat: 1 309 m2 
Greslap falburkolat: 916 m2 
Padlóburkolat gres, kőporcelán: 514,22 m2 
Műkőburkolat: 446,64 m2 PVC burkolat: 2672,9 m2 
Belső festés: 13 560 m2 

Az ingatlanon minimum 96 parkolót szükséges létesíteni. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés