Hirdetés
Hirdetés

Nagy változások előtt Tiszavasvári központja

szabolcsihir.hu | 2024. 06. 18. | 17:11:30
Terek, parkok is megújulnak.
Nagy változások előtt Tiszavasvári központja
A Városháza teret is érinti a korszerűsítés (Fotó: google.com)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A többi között a Találkozás háza felújítására, valamint nyilvános illemhely kialakítására írt ki pályázatot a tiszavasvári önkormányzat – derül ki a Közbeszerzési Értesítő június 18-i, keddi számából.

A projekt keretében felújítják a Találkozások házát, melyben egy új közösségi kávézót és a felette lévő helyiségben egy galériát is kialakítanak, továbbá több zöldfelület, tér, park is megújul.

A nyertes ajánlattevő feladata lesz a Találkozások házában egyes helyiségek vakolatának javítása, festése, klímák beszerelése, a színházterem szellőzőrendszerének cseréje, a mozi vetítővásznának és motorjának cseréje, új, komplett fénytechnikai rendszer kiépítése, a könyvtár feletti tető felújítása, hőszigetelése, a külső teraszokon a burkolat visszabontásával új vízszigetelés készítése, majd újra burkolása és a főbejárati ajtók cseréje.

A beruházás része a Városháza tér megújítása új burkolt útvonalak kialakításával, játszótérrel, különböző növények telepítéséve, új zöldfelületekkel, utcabútorokkal. Megújulnak a Kossuth utcán lévő díszkertek is, a gimnázium oldalában egészen az előtte lévő térig, ahol szintén új utcabútorokat, napvitorlát és növényeket telepítenek, valamint a burkolatot is kicserélik.

Kialakítanak egy nyilvános illemhelyet a Városháza tér és a Találkozások Háza között, valamint vele szemben 300 négyzetméteren térkő burkolatot kap a járda és buszmegálló  az Ady Endre utca végén.

Az ajánlatokat június 28-ig várja a tiszavasvári önkormányzat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés