Hirdetés
Hirdetés

Nagyon boldoggá tettek egy debreceni édesanyát

| 2016. 04. 06. | 19:01:14
Sok magánember és a Debreceni Karitatív Testület is segített kislányának.
Nagyon boldoggá tettek egy debreceni édesanyát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Február 20-án jelent meg cikkünk, amelyben beszámoltunk egy debreceni család nagyon nehéz helyzetéről. Megírtuk, hogy a 10 éves, tartósan beteg Vikit édesanyja otthon gondozza, de anyagi körülményeik miatt nem tud olyan dolgokat biztosítani a kislány számára, amit az állapota megkívánna, illetve ami az ápolását könnyebbé tehetné. 

A szerkesztőségen keresztül több magánember is segítő szándékkal fordult a család felé: sokan segítettek kisebb-nagyobb dolgokkal Vikinek és édesanyjának.

Felajánlásaikat az édesanya, Lakatos Andrea ezúton is nagyon köszöni.

Ápolási ágyat kaptak

Április 6-án, a Debreceni Karitatív Testület pedig hatalmas ajándékot vitt Andreáéknak: a városvezetés közbenjárásával a Tech-Medical Kft. egy ápolási ágyat adományozott Viki részére. Az ágyat és az összegyűlt egyéb adományokat délután adta át a Tech-Medical Kft. ügyvezetője, Torda Tibor, Debrecen város polgármestere, Papp László és Széles Diána, a Debreceni Karitatív Testület társelnöke.

Az édesanya nagyon meghatódott

Andrea telefonos megkeresésünkre elmondta, hogy boldog, amiért a Viki egy ilyen komfortos ágyat kapott, neki pedig óriási könnyebbséget jelent a speciális eszköz a kislány mozgatásában. A további adományokért is hálás (turmixgép, élelmiszerek), és nagyon meghatódott, hogy a polgármester személyesen is meglátogatta őket az otthonukban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés