Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sényő új polgármestere folytatná az elődök munkáját

szabolcsihir.hu | 2024. 06. 11. | 15:22:53
Szőke Ágnes az elért eredményeket megtartva építkezne tovább.
Sényő új polgármestere folytatná az elődök munkáját
Szőke Ágnes szerint Sényőn most is mozgalmas a közösségi élet
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sényőn kilenc független jelölt közül Szőke Ágnest választották polgármesternek június 9-én. Az 1300 lelkes faluban 184-en adták rá a szavazatukat, ez az összes voks 24,18 százaléka.

Szőke Ágnes, aki óvodapedagógus, a Szabolcsihírnek elmondta: szeretné folytatni azt a munkát, melyet az idei választáson már nem indult Pehely Zoltán polgármester és képviselő-testülete végzett, folytatni azt az utat, amelyet a rendszerváltás óta a település eddig megtett, az elért eredményeket megtartva építkezni tovább. Sényőn van óvoda (75 férőhelyen 74 gyerekkel), iskola, babaház, idősek otthona, működik az idősek klubja.

A munka egyedül persze nem megy, kell hozzá egy jó csapat. A jelenlegi képviselő-testületből hárman már nem indultak, két korábbi tagot újraválasztottak, és lesz négy új képviselő. Valamennyien függetlenek.

Az októberben hivatalába lépő Szőke Ágnes azt tervezi, a közeljövőben leülnek beszélgetni az új testület tagjaival. Fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a jelenlegi polgármester és a testület eddig is a településért dolgozott.

Az a célja, hogy a sényőiek továbbra is szeressenek a településen élni. S hogy miért jó itt lakni? A válasza: Sényő egy csendes, kertvárosias település, ahol rendezettek a porták, az emberek nagyon igényesek a környezetükre, összetartó a közösség, mozgalmas a közösségi élet. Hogy ez egy élhető település, mi sem bizonyítja jobban, minthogy az utóbbi években sok fiatal költözött a faluba.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés