Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tűzoltókat riasztottak a nyíregyházi kórházhoz

katasztrófavédelem | 2024. 06. 27. | 08:07:42
Lehasad faágak és izzó berendezés is adott munkát a lánglovagoknak.
Tűzoltókat riasztottak a nyíregyházi kórházhoz
Számos riasztást kaptak a tűzoltók (Fotó: Illusztráció/freepik)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lehasadt faágak miatt riasztották a tűzoltókat június 26-án a nyíregyházi kórházhoz. A gyalogosforgalmat veszélyeztető ágakat a helyi hivatásos egység motoros láncfűrész segítségével távolította el.

Műhelyre dőlt akácfát távolítottak el szerdán az ibrányi önkormányzati tűzoltók a gávavencsellői Báthori utcában. Az egység a település Lónyai utcájában is végzett műszaki mentést. Ott egy nagy méretű cseresznyefa ága palatetőre esett.

Szerdán is érkeztek kárbejelentések a hétvégi vihar után Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében. A nyíregyházi hivatásos, az ibrányi önkormányzati és önkéntes tűzoltók beavatkozásokat végeztek Bujon, egy Kossuth utcai családi háznál, a József Attila utcában egy palafedésű melléképületnél, valamint Ibrányban, a Vasvári és a Kossuth Lajos utcában egy-egy családi háznál.

Kisebb izzás miatt riasztották a tűzoltókat tegnap délután egy nyírbátori céghez. Egy plazmavágóban a szűrők izzottak. A berendezést áramtalanították az ott dolgozók, majd a város tűzoltói egy porral oltó tűzoltó készülékkel és egy gyorssugárral szüntették meg az izzást, a gépet teljesen visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés