A hétvégén már jó idő lesz, kár, hogy nem sok mindent lehet kezdeni vele

met.hu

2020.04.01. 08:06

A hétvégén már jó idő lesz, kár, hogy nem sok mindent lehet kezdeni vele
(Fotó: otthonokesmegoldasok.hu)

Egyedül a bográcsozás sem az igazi.

Hirdetés

Hirdetés

Szerdán a  gomolyfelhők mellett országszerte sok napsütés várható. Csapadék nem lesz, az északkeleti, keleti szél azonban helyenként megélénkülhet, írja a met.hu. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között várható. Késő estére -3 és +2 fok közé csökken a hőmérséklet.

Csütörtökön is nagyrészt derült időre számíthatunk, inkább csak az Alföld egy részén képződhet gomolyfelhőzet. Csapadék nem lesz, a délnyugati, déli szél főként az Észak-Dunántúlon élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 15 fok között alakul.

Pénteken a derült időt követően a déli óráktól északnyugat felől megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csapadék nem valószínű. A szél délnyugatiról északnyugatira fordul, és több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 17 fok között várható.

Szombaton gomolyfelhős, napos idő várható, egy-egy zápor előfordulhat. Az északi, északkeleti szél megélénkül, főként a Nyugat-Dunántúlon és az északkeleti megyékben többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű.

 

időjáráskoronavírus

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés