Hirdetés

Hirdetés

Ilyen lehet, amikor sikerült megszökni a roncstelepről, de az encsi zsaruk karmába futsz

szabolcsihir.hu

2019.10.18. 16:28

Ilyen lehet, amikor sikerült megszökni a roncstelepről, de az encsi zsaruk karmába futsz

Közlekedési ellenőrzésnek indult, cellalátogatás lett belőle. 

Hirdetés

Két hónapra eltiltották a járművezetéstől, pénzbírsággal sújtották, majd büntetés-végrehajtási intézetbe szállították azt a 65 éves selyebi férfit, akinek a napja egy közlekedési ellenőrzés után vált „kalandossá”.

De haladjunk sorban!

A rendőrség október 18-án számolt be arról, hogy az encsi kapitányság járőrei előző nap Alsóvadászon megállították „hősünk” gépkocsiját. Ami azt illeti, jóindulatnál is többre lett volna szükség az egyenruhásoktól ahhoz, hogy hagyják tovább haladni a roncsot. Olyan apróságokon ne akadjunk fenn, hogy az első tengelyen lévő gumiabroncsok mérete nem egyezett. Vagy azon, hogy azok is rettenetesen kopottak voltak. Tekintsünk el nagyvonalúan a bal első tompított világítás üzemképtelenségétől. Hogy a visszapillantó tükör törött? Szőrözés! Ám az, hogy még kipufogórendszer sem volt felfedezhető a gépjárművön, az már minden olyan autós nettó csodálatát kiválthatja, aki az életében elindult már összebuherált, félig működésképtelen rozsdaboglyával egy hegyi úton.

Az igényesség borsodi őrgrófja természetesen nem tudott felmutatni a rendőröknek sem érvényes jogosítványt, sem forgalmi engedélyt. Nem azért, mert otthon felejtette az ébenfa éjjeliszekrényen, hanem mert nem is rendelkezik velük. Habkönnyű adalék, hogy az autó műszaki érvényessége lejárt és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása sem volt. Talán már az sem lesz megdöbbentő, hogy e mintapolgár a kisfiát autósülés nélkül szállította.

A férfit a hiányosságok miatt indult szabálysértési eljárásban 2 hónapra eltiltották a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtották. De a koronát az tette fel a napjára, hogy a rendőrségről egyenesen a börtönbe kísérték: nem fizette meg ugyanis az ellene korábban kiszabott pénzbüntetést, így azt elzárásra változtatták.

Szegény gyermek, reméljük, ő legalább hazajutott.

rendőrségközlekedésSelyeb

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés