Hirdetés

Hirdetés

Abszurd. Parkolási ötletek Nyíregyházáról

Szabolcsihír

2021.01.10. 16:31

Abszurd. Parkolási ötletek Nyíregyházáról
A klasszikus, egy perc és itt is vagyok... A Kálvin téren nyilván nem volt már egy egész hely (Fotók: Facebook)

Ha nincs hely, megoldják okosba', mert megtehetik.

Hirdetés

Leleményesek a nyíregyházi autósok, parkolásban verhetetlenek. Az országos sajtót bejárta az a videó, amely a Hatzel téren készült egy nőről, aki a kereszteződésben (na jó, még a tábla előtt) állt meg, hogy bevásároljon a patikában.

Már követője is akadt:

Mióta ingyenes a parkolás, sokan úgy értelmezik, hogy bárhol megállhatnak: utcán, járdán, parkban, kapu előtt, garázs előtt, ahol épp kedvük tartja - és közelebb vana  tetthelyhez.

Mert megtehetik.

Gyűjtöttünk egy csokrot a Facebookról. Tudták, hogy már olyan csoport is van, amelyik kifejezetten parkolásra "szakosodott"?

Címlapra kívánkozik annak a Smartnak a vezetője, aki megoldotta a parkolást  - ahogy mondani szokás - okosba' - a járdán. Mert egy jó kocsi kis helyen elfér.

Azt írják, ez a környezetbarát - hibrid - autó már csak a zöldben érzi jól magát, hetek óta látják az Északi körút egyik parkosított részén. Itt tavasszal fű nem terem, kijárta magának:

Az megvan, ugye? Ha üres a parkoló, akkor én vagyok az első. Az első, az első, az első.

Amúgy a behajtani tilos tábla csak a jobbról érkezőkre vonatkozik:

És elérkeztünk a csúcsra. Ez már a sok lúd disznót győz kategória. Az üzenet: majd azt mi eldöntjük, mikor mehettek haza!

 

Az utóbbi két kép a Síp utcai parkolóban készült. Embereink nyilván nem akartak kiszállni a sárba, pocsolyába. Meg különben is ingyenes a parkolás. Ujjé!

Cs. K.

Galéria

Nyíregyházaparkolás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés