Nora Mörk kálváriájának még koránt sincs vége

2018.01.16. 19:02

Nora Mörk kálváriájának még koránt sincs vége
Nora Mörköt nagyon megviselte az eset (Fotó: nortv.no)

Kilátásba helyezte, hogy többé nem játszik a válogatottban.

Hirdetés

Hirdetés

Felkorbácsolta a kedélyeket a horvátországi férfi Európa-bajnokságon szereplő norvég csapat házatáján az, hogy a játékosok honfitársuk, a Győrben játszó Nora Mörk meztelen képein csámcsogtak. A játékosnak egy később letartóztatott hekker törte fel a telefonját, és tette közzé a képeket a világhálón még novemberben.

A skandináv ország sportszövetsége állítólag értesült a férfiak szórakozásáról, de hallgatott, nem tett semmit. Mindez Nora Mörk tudomására jutott. A sztár kilátásba helyezte, hogy

többet már nem szerepel a nemzeti csapatban.

– Teljesen megtörtem. Ők a környezetemhez tartoznak, és azt hittem, hogy mellettem vannak, segítenek a bajban. Sajnos tévedtem, nagyon csalódott vagyok – idézi a norvég vg.no alapján Nora Mörköt a Blikk. – Értesítettem a norvég szövetséget, hogy a válogatottság lemondásán gondolkodom. Azt a választ kaptam, hogy nem lenne helyes, ha nyilvánosan bocsánatot kérnének tőlem, de négyszemközt megteszik. Nagyon egyedül érzem magam. A szövetség azt kérte, várjak a döntésemmel, mert a férfiak jelenleg az Eb-n szerepelnek.

meztelenkézilabda

Hirdetés

Szóljon hozzá!