Hirdetés

A kézilabdások befejezték, Kisvárdán sem kell számolgatni

Szabolcsihir.hu

2020.04.09. 15:19

A kézilabdások befejezték, Kisvárdán sem kell számolgatni
A Kisvárda gyengült az idei szezonra, az eredmények sem jöttek

Se feljutók, se kiesők.

Hirdetés

Hirdetés

Befejezetté nyilvánította a 2019/2020-as idény valamennyi bajnokságát és kupasorozatát a Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége, a döntést egyhangúan hozták meg április 9-én. A március 14. óta felfüggesztett versenysorozatokban nem osztanak helyezéseket, nem lesznek kiesők és feljutók. A nemzetközi kupákban a 2018-2019-as idényben jogosultságot szerzett klubok képviselhetik Magyarországot, de ennek részleteit a nemzetközi szövetség vonatkozó szabályzata tisztázza majd. 

A Kisvárda Master Good SE a bajnokság felfüggesztésekor a 10. helyen állt (19 mérkőzésen 13 pont), míg a 2018-2019-es idény végén a nyolcadik helyet szerezte meg (26 mérkőzésen 24 pont). 

Az Európai Kézilabda Szövetség kész tervet dolgozott ki a folytatásra, amely nagyban befolyásolja a magyar kézilabdát, válogatottjainkat és európai kupaszereplő csapatainkat. Ám az EHF tervében olyan határidőket is megszabott, amely lehetővé teszik a mérkőzések további halasztását. Kiszámíthatatlan, mit hoz a jövő. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot nemzetközi partnereinkkel és a klubokkal is, hiszen egyre valószínűtlenebb, hogy júniusban nem rendezhetők meg az EHF égisze alatt tervezett találkozók – mondta Horváth Gabriella, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára. 

Kisvárdakézilabda

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés