Hirdetés

Hirdetés

Tizenöt dobott góllal nem lehet nyerni

MTI

2022.03.10. 19:47

Tizenöt dobott góllal nem lehet nyerni
Siska Pálmáéknak (24) ezúttal sem jött össze a bravúr (Fotó: kisvardaikezi.hu)

Két nap, két kisvárdai vereség Győrben.

Hirdetés

A Győri Audi ETO KC hazai pályán 31–15-re nyert a Kisvárda ellen a női kézilabda NB I. március 10-i mérkőzésén – számolt be a mérkőzésról az MTI.

A két csapat március 9-én a Magyar Kupa negyeddöntőjében is megmérkőzött egymással, akkor 33–19-re győztek a hazaiak.

A csütörtöki meccs negyedénél ugyan még a szabolcsiak vezettek 65-re, ám az első félidő folytatásában már csak egy gólt dobtak, a teljes második felvonásban pedig csupán 8-szor voltak eredményesek, így pedig nem volt kérdéses a találkozó végkimenetele, simán győzött a Bajnokok Ligájában is jól szereplő Győr.

Női kézilabda, NB I., 17. forduló:
Győr–Kisvárda 31–15 (15–7)
Győr, 1075 
néző. V: Haskó, Natkai
GYŐR: LEYNAUD – Faluvégi 2, Rju Un Hi 2, Nze Minko 4, PINTEA 5, V. Kristiansen 3, Fodor Cs. 2. Csere: GLAUSER 1 (kapus), Anne M. Hansen 2 (1), BRATTSET 3, Blohm 1, Lukács V. 3, S. Oftedal 2, Háfra N. 1, Ogonovszky, Kürthi
Edző: Ambros Martin
KISVÁRDA: MÁTÉFI – Udvardi, Karnik Sz. 2, Radojevics 3 (2), DOMBI L. 4, Siska 1, Sztamenics. Csere: Mészáros-Mihálffy, Juhász G. 3, Bouti 1, Mérai, Dombi K. 1
Edző: Bakó Botond
Kiállítások: –, ill. 6 perc
Hétméteresek: 4/1, ill. 3/2

MESTERMÉRLEG
Ambros Martin:
 – A két nap alatt lejátszott két találkozó jó lehetőség volt gyakorlásra a kupaküzdelmek négyes döntőjére. Jobban kezdett az ellenfél, erre oda kell figyelnünk a folytatásban, a védekezésünk agresszívebbé válása javította fel a csapatjátékot. Támadásban sok variációt próbálhattunk ki, mindent összevetve másoltuk az előző napi produkciót.
Bakó Botond: – A Győr ellen még egy nap alatti egy mérkőzés sem egyszerű feladat, nemhogy huszonnégy óra alatt kétszer összemérni vele a tudásunkat. Az ötvenedik percig huszonöt gólt kaptunk, és ez még elfogadható teljesítmény. De a mai támadójátékunk minősége messze elmaradt a kívánalmaktól, lassan, körülményesen és fegyelmezetlenül játszottunk, megkönnyítve ezzel a hazai kapusok dolgát.
KisvárdaNB I.Női kézilabda

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés