Hirdetés

Hirdetés

Egy gól lenne a különbség Izrael és Magyarország között?

MKSZ

2022.04.14. 11:40

Egy gól lenne a különbség Izrael és Magyarország között?
Hazai pályán ettől több kell! (Fotó: MKSZ)

Nem erre számítottunk!

Hirdetés

A magyar kézilabda-válogatott verítékes játékkal, nagy szenvedés árán egygólos győzelmet aratott Izraelben férfi kézilabda világbajnoki selejtezőn április 13-án. Az első félidő végén még a hazaiak vezettek!
Minimális előnnyel várja tehát az április 16-i tatabányai visszavágót Chema Rodríguez legénysége, ahol kiharcolhatja a kijutást a vb-re.

Férfi kézilabda, világbajnoki selejtező, 1. mérkőzés:
IZRAEL–MAGYARORSZÁG 32–33 (18–17)
Tel-Aviv, 1200 néző. V.:
Ivanovics, Vujisics (montenegróiak)
IZRAEL: Tepper – Sztelman 3, Moszindi 1, Lumbroszo 2, APPO 7, A. COHEN 9, Nizri. Csere: Samir (kapus), Szidi 4 (1), Gurman, Dajan 2, NACIA 4, Skalim, Szarfati
Szövetségi kapitány: Oleg Butenko
MAGYARORSZÁG: Mikler R. – HANUSZ 6, Ancsin G. 3, Sipos A., TOPIC 3, Szita 2, Bóka 3. Csere: Székely M. (kapus), RODRÍGUEZ P. 7, Balogh Zs. 3 (1), Leimeter 1, Fazekas G., Bodó 3, Szöllősi Sz., Győri M. 2 (2)
Szövetségi kapitány: Chema Rodríguez
Kiállítások: 8, ill. 12 perc
Hétméteresek: 1/1, ill. 5/3
MESTERMÉRLEG
Chema Rodríguez:
– Nagyjából azt vártam a meccstől, amit kaptam. Nekünk nem fekszik az ilyen játékstílus, az alacsony, mozgékony és gyors játékosok a legkellemetlenebb ellenfelek. Eleinte nehezebben vettük fel a ritmust, aztán szerencsére megfordítottuk a találkozót, és annak természetesen külön örülök, hogy szövetségi kapitányként az első tétmérkőzésemen győztünk, ráadásul idegenben. Ugyanakkor tudom, hogy a tatabányai visszavágón is észnél kell lennünk, mert Izrael ugyanebben a kellemetlen stílusban fog játszani.
világbajnokságmagyar válogatottférfi kézilabda

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés