Kemény felkészülés előtt a női kosarasok

Szabolcsihír

2017.08.23. 10:25

Kemény felkészülés előtt a női kosarasok
Fotó: Kölcsey Televízió

A három korosztálynak közel 45 mérkőzése lesz négy nap alatt.

Hirdetés

Hirdetés

Csütörtökön kezdi meg a felkészülését a Nyíregyházi Kosársuli három női korosztálya. Junior, kadet, és serdülőcsapatok fogadják ellenfeleiket Nyíregyházán.

A három korosztályban összesen hat-hat csapat versenyez majd egymással csütörtöktől egészen vasárnapig.

A felkészülési meccsek három jósavárosi iskola tornatermeiben lesznek megrendezve: a juniorok a Szent Imre Katolikus Gimnáziumban, a kadettek a Bánki Donát Szakközépiskolában, a serdülők pedig javarészt az Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban játsszák majd a mérkőzéseket.

Hasonló elszántságot lehet majd látni
Fotó: beac.hu

Három kupáért folyik majd küzdelem: a junior korosztály számára a Bige Holding, a középsősöknek az Agroker, míg a legidősebbeknek a Carl Zeiss-kupa megszerzése jelent majd elismerést.

A csapatok összetétele korosztályonként is változó, hiszen a legnagyobbaknál jelen lesz a Pécsi VSK, A Szolnoki Sportcentrum, a Széchenyi KA Győr, a BEAC Újbuda Kosárakadémia, a Nyíregyházi Kosársuli és a nagyváradi Eminescu Oradea. A kadeteknél a DVTK Sportcentrum, a Szolnoki Sportcentrum, a Szekszárdi KSC, a Nyíregyházi Kosársuli, a Kanizsai Vadmacskák, és a Debreceni KA csapatai között folynak majd az összecsapások, míg a Nyíregyházi Kosársuli legfiatalabbjai a DVTK Akadémia, a Miskolci VSI-Vadmacskák, az MTK Budapest, a Dunakeszi Kiscicák és a Nagyvárad játékosai ellen mutathatják meg tudásukat.

kosárlabda

Hirdetés

Szóljon hozzá!