Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

NBA előszezon: Golden State Warriors és Washington Wizards

| 2022. 09. 13. | 14:45:00
XXX
NBA előszezon: Golden State Warriors és Washington Wizards
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2022. október 18-án indul az NBA 2022/2023 torna. Azonban a szezon előtti felkészülés sokkal hamarabb elkezdődik. 2022. szeptember 30. és október 15. között zajlik majd és a mérkőzések érdekesek lesznek a kosárlabda-rajongók számára. A legelső találkozón a Golden State Warriors és a Washington Wizards csapatok mutatkoznak be. A mérkőzés Tokióban (Japán) lesz. Ossza be úgy idejét, hogy le ne maradjon a közvetítésről. Ha az élénk érzelmek mellett szeretné szerencséjét is próbára tenni, valamint fel szeretné használni a sport világában szerzett tudását, látogasson el a gg.bet/hu/sports oldalra.

Golden State Warriors

Amerikai klub, amelyet 1946-ban alapítottak. San Franciscóban (Kalifornia) jelent meg. A csapat kiváló eredményeket tud felmutatni. Fennállása során bajnok lett a BAA (egyszer) és az NBA (4 alkalommal) tornán.

A csapat jelenlegi edzője Stephen Douglas Kerr. 2014-ben foglalta el a helyét és azóta számos győzelemig vezette a klubot. Épp vele nyert négyszer NBA-bajnokságot a csapat. Összesen 629 mérkőzés zajlott le Kerr vezetése alatt. Közülük 429 ért véget győzelemmel és csak 200 vereséggel.

Hogyan alakul a mostani szezon – idővel kiderül. Nem kizárt, hogy a kiválóan felkészült srácok minden ellenfelet maguk mögött hagynak és újra elfoglalják a vezető helyet.

Washington Wizards

A csapat székhelye Washington, de eredetileg Chicagóban alapították. A kosárlabdaklub alapításának dátuma 1961. A neve 5 alkalommal változott. És csupán a hatodik elnevezés (Washington Wizards) rögzült 1997-től napjainkig.

A hazai mérkőzések a Capital One Arena pályáján zajlanak. A csapat edzője Wesley Sissel Unseld Jr. 2021-ben foglalta el posztját. Az irányítása alatt lebonyolított 53 mérkőzésből csupán 24 játszma végződött győzelemmel, vereséggel pedig 29. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés