Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aranyos Gábor mégis bizottsági tag lett

| 2016. 09. 22. | 13:34:00
Egyszer már javasolták.
Aranyos Gábor mégis bizottsági tag lett
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aranyos Gábort választotta külső tagnak a nyíregyházi közgyűlés pénzügyi bizottságába a város képviselő-testülete csütörtöki ülésén. A Pénzügyi Bizottság nem képviselő tagja, Hegedűs László ugyanis bizottsági tagságáról 2016. szeptember 1-jével lemondott.

Mivel az MSZP-DK-EGYÜTT-PM-F.E-ÖSSZEFOGÁS frakció által delegált külsős bizottsági hely üresedett meg, így a frakcióval történt egyeztetés alapján Kovács Ferenc polgármester írásos előterjesztésében Aranyos Gábort javasolta a közgyűlésnek a Pénzügyi Bizottság nem képviselő tagjának szeptember 22-étől.

Egyébként Aranyos Gábor az, aki korábban MSZP-s önkormányzati képviselő volt, a 2014-es választások után pedig pártja jelölte őt külső bizottsági tagnak. A városvezető frakció azonban ezt elutasította arra hivatkozva, hogy méltatlan a bizottsági tagságra, mert egy kiadvány készítőjeként részt vett a lejárató, személyeskedő kampányban.

A közgyűlésen is felmerült, hogy egy korábban visszahívott bizottsági tagot delegálnak újra, ám Kovács Ferenc polgármester erre úgy reagált: nem szól bele, kit jelölnek ellenzéki padsorból, ő megelőlegezi a bizalmat Aranyos Gábornak, elbeszélgetett a jelölttel, és arra kérte, a következőkben a város érdekeit képviselje.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés