Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fehérgyarmaton is támogatják az iskolakezdést

| 2016. 09. 08. | 11:01:00
A kérelmet szeptember 30-ig kell benyújtani.
Fehérgyarmaton is támogatják az iskolakezdést
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Támogatják a gyerekek tanévkezdését Fehérgyarmaton is. Iskolakezdési támogatásra jogosult az a Fehérgyarmat közigazgatási területén állandó lakóhellyel rendelkező általános iskolás, nappali tagozaton tanuló középiskolás illetve felsőoktatási intézmény nappali tagozatán tanulmányokat folytató diák, aki ingyenes tankönyv ellátásban nem részesült, és családjában az egy főre eső jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 300 százalékát (85.500,- Ft.)

A kérelmet a fehérgyarmati polgármesteri hivatalban Matécsa Zsoltné vezető-főtanácsosnál (II. emelet 202. szoba) lehet benyújtani.

Ügyfélfogadás: hétfőtől szerdáig, naponta 8-12 és 13-16 óra között. A kérelmet a hivatalban hozzáférhető nyomtatványon lehet benyújtani 2016. szeptember 30.

A kérelemhez mellékelni kell az oktatási intézmény által kiállított iskolalátogatási igazolást/, hallgatói jogviszony igazolást, valamint igazolást arról, hogy a kérelmező ingyenes tankönyv ellátásban nem részesült továbbá a jövedelemnyilatkozatban szereplő jövedelem típusának megfelelő igazolást. A támogatás összege 2016-ban:

  • általános iskolai tanuló esetén 6.000,- Ft
  • középiskolai tanuló esetén 8.000,- Ft
  • felsőoktatási intézmény hallgatója esetén 10.000,- Ft
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés