Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orosi tragédia: biztonsági cégek is bekapcsolódnak a ház védelmébe

| 2016. 09. 09. | 12:55:00
Napi 24 órában figyelik ezentúl az ingatlant.
Orosi tragédia: biztonsági cégek is bekapcsolódnak a ház védelmébe
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Polgárőrök, biztonsági szakemberek is védik azt az orosi házat, ahol a közelmúltban gyermekei szeme láttára agyonlőttek egy édesanyát, majd nem sokkal később betörők is jártak az ingatlanban.

„Dr. Kovács Ferenc polgármester az Oroson történt tragédia után kifejezte a családnak mély együttérzését és felajánlotta segítségét - közölte Rendes Sándor, a városháza sajtószóvivője. Hozzátette:

Miután sajnálatos módon a felügyelet nélküli házba valaki betört, a család az ingatlan és az ott található értékek megvédésében kért segítséget. A polgármester kérésére a polgárőrség fokozott figyelmet fordított az elmúlt napokban az ingatlanra és környékére. Valamint  felkérésére a Nyíregyházi Rotary Club közreműködésével egy helyi biztonsági cég a Pinkerton Security vállalta, hogy riasztó berendezést telepít a családi házba és azt beköti távfelügyeleti rendszerébe, ezzel megvédve az ingatlant az illetéktelen behatolóktól.

A berendezéseket és a 0-24 órás távfelügyeletet a biztonsági cég ingyenesen bocsátotta a család rendelkezésére. Nagylelkű és gyors segítségüket ezúton is szeretnénk megköszönni. Természetesen az érintett családdal az Önkormányzat folyamatosan kapcsolatban van és a jövőben is minden segítséget megad a számukra.”

Mint arról a Szabolcsihír is beszámolt: a Nyíregyházához tartozó Oroson a múlt héten. A rendőrök egy román orvost gyanúsítanak azzal, hogy ikergyermekei szeme láttára agyonlőtte az édesanyát, az apát pedig életveszélyesen megsebesítette. A gyilkossággal gyanúsítható férfit menekülés közben Kolozsváron fogták el a román rendőrök. A magyar hatóságok kérték a férfi kiadatását, ami ellen a feltételezett elkövető fellebbezett, amiatt a kiadatás valószínűleg elhúzódik.ö

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés