Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ön szerint ki legyen idén Nyíregyháza díszpolgára?

| 2018. 05. 20. | 19:57:00
Május végéig várják a javaslatokat.
Ön szerint ki legyen idén Nyíregyháza díszpolgára?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése rendeletben szabályozza a „Nyíregyháza Város Díszpolgára” cím adományozásának rendjét.

A cím annak a magyar állampolgárságú vagy külföldi, bel- vagy külföldön élő személynek adományozható, aki társadalmi, gazdasági, kulturális, illetőleg egyéb területen a város és lakossága érdekében hosszabb időn keresztül kimagaslóan eredményesen tevékenykedett, kiemelkedő és maradandó alkotásával jelentősen segítette Nyíregyháza fejlődését, gazdagította értékeit, eredményeit, hozzájárult a város polgárai szellemi és anyagi jólétének gyarapításához.

A cím évente egy személynek adományozható, javaslatot bármely természetes vagy jogi személy tehet az önkormányzati rendeletben meghatározott nyomtatványon kell benyújtani május 31-ig Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteréhez címezve. (4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.)

A nyomtatvány megtalálható a www.nyiregyhaza.hu, valamint a varoshaza.nyiregyhaza.hu honlapokon, illetve személyesen átvehető a polgármesteri hivatal főportáján (Nyíregyháza, Kossuth tér 1.sz.).

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés