Hirdetés

Orbán Viktor a Várkert Bazárban értékeli az évet

szabolcsihir.hu

2019.01.12. 11:17

Orbán Viktor a Várkert Bazárban értékeli az évet

Családtámogatási lépéseket jelent be.

Hirdetés

Orbán Viktor február 10-én, várhatóan a Várkert Bazárban tartja 21. évértékelőjét, amelyen ismerteti a kormány legújabb családtámogatási döntéseit, és az európai parlamenti választás tétjéről is beszélni fog. Az évértékelőt követő héten, február 13-14-én rendezi szokásos kihelyezett frakcióülését a Fidesz-KDNP, az Országgyűlés tavaszi ülésszakát megelőzően – írta január 12-i számában a Magyar Idők.

A miniszterelnök a csütörtöki kormányinfón tett bejelentése szerint az évértékelőn fogja egyebek mellett ismertetni a családok védelméről szóló, tavaly november-decemberi nemzeti konzultáció kapcsán meghozott kormányzati intézkedéseket.

Felidézte továbbá, hogy az európai parlamenti választásokkal kapcsolatban a miniszterelnök a kormányinfón úgy fogalmazott: Magyarország célja, hogy az EU minden intézményében többségbe kerüljenek a bevándorlásellenes erők, az Európai Parlamentben, utána az Európai Bizottságban, majd a nemzeti parlamenti választások eredményeként az Európai Tanácsban is.

A lap információi szerint a kormánypártok kihelyezett frakcióülése Orbán Viktor zárt ajtók mögötti értékelőjével indul február 13-án este. Emellett az EP-kampányra való felkészülés és a migráció témája is szerepel a Fidesz-KDNP képviselőinek közös ülésén.
Orbán ViktorévértékelőVárkert Bazár

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés