Mirkóczki Ádám is elhagyja a Jobbikot

2020.06.02. 17:11

Mirkóczki Ádám is elhagyja a Jobbikot
Mirkóczki Ádám (fotó: Jobbik)

Azt mondja, nem áll konfliktus a háttérben.

Hirdetés

Hirdetés

Kilép a Jobbikból Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere - ezt közös közleményben jelentette be kedden a párt és a városvezető. A tájékoztatás szerint megegyezésen alapuló döntés született, és semmilyen nézeteltérés, konfliktus nem áll annak hátterében.

Mirkóczki Ádám döntésének egyáltalán nincs köze az utóbbi időben a párt körül zajló eseményekhez - írják.  Jelezték, hogy  nem politikai döntés született, "a polgármester csak és kizárólag az Eger városáért érzett felelősségtudata miatt hagy fel a pártpolitikával".

Mirkóczki Ádámnak semmilyen konfliktusa nincs és nem is volt a párt mostani elnökségével, és egyetért a Jobbik irányvonalával is - fogalmaz a közlemény. A tájékoztatás szerint a Jobbik továbbra is támogatja Mirkóczki Ádámot városvezetői munkájában, és ugyanezt a hozzáállást várja el más pártok vezetőitől is.

Megemlítik: Mirkóczki Ádám idén januárjától semmilyen pozíciót nem töltött már be a pártban, kizárólag Egerrel foglalkozott, miután tavaly októberben a város polgármesterévé választották.

JobbikMirkóczki Ádám

Szóljon hozzá!

Hirdetés