Kocsis Máté és Gyurcsány Ferenc így szórakoztatják a népet!

MTI, Cívishír

2021.06.18. 11:27

Kocsis Máté és Gyurcsány Ferenc így szórakoztatják a népet!
Kocsis Máté Debrecenben (Fotó: mti)

Üzengetnek egymásnak.

Hirdetés

Hirdetés

Két frakcióvezető keveredett szórakoztató üzengetésbe a napokban. A Fidesz parlamenti csoportja Debrecenben tartotta idényzáró frakcióülését, és a cívisvárosban tartott sajtótájékoztatón mondta Kocsis Máté frakcióvezető azt, hogy „Gyurcsány Ferenc potenciális veszélyt jelent, ha visszatér a hatalomba." Hozzátette még azt, hogy 

a politikai ellenfeleiket tömörítő csapatot Gyurcsány vezeti, a többiek, köztük "a főpolgármester, aki minden küszöbben orra bukik", csak epizódszereplők. Gyurcsány osztja a lapokat, a választás pedig arról fog szólni, hogy "(...) a véres, erőszakos, megszorító politika visszatér-e". Gyurcsány Ferenc „gazdasági és társadalmi értelemben” is bűnöző, aki „retorikájával polgárháború irányába tereli” a magyar viszonyokat, és „sokaknak lenne igénye egy Gyurcsány Ferencet megfékező operatív törzs létrehozására”.

Gyurcsány Ferenc ezt nem hagyta szó nélkül, a Facebookon azt írta

„Tegnap Orbán, ma Kocsis. Istenemre ezek belém szerettek:)
Küldjek nekik egy fényképet? Egy vacsorameghívás már tolakodó lenne? Vagy csak egy mozi. Foghatnánk egymás kezét. Esetleg édes hármasban. Viktort is meghívnánk. Én ülnék középen.
Ezt még meg kell fontolnom. De nem könnyű ilyenkor higgadtnak maradni, mikor belül éget a tűz.”

Kocsis Máté erre így válaszolt: 

Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb, meg a Gréczy Zsolt szelfizgetés után!

Várjuk a folytatást!

Gyurcsány FerencFideszDK

Hirdetés

Szóljon hozzá!