Mikor tudhatjuk meg a cigányság termékenységi rátáját? - kérdezte Dúró Dóra

2021.10.14. 12:31

Mikor tudhatjuk meg a cigányság termékenységi rátáját? - kérdezte Dúró Dóra
Dúró Dóra (Fotó: archív)

A kormánynál érdeklődött.

Hirdetés

Hirdetés

Mikor tudhatjuk meg a cigányság termékenységi rátáját? – ezzel a címmel nyújtott be képviselői kérdést a kormánynak Dúró Dóra, a MI Hazánk parlamenti képviselője, de azt a választ kapta Pintér Sándor belügyminisztertől, hogy a "nemzetiségi alapú termékenységgel kapcsolatos mutatók gyűjtését hatályos jogszabályaink nem teszik lehetővé".

A cigányság népességrobbanásából nem pusztán a bűnözés fokozódása következik, hanem az eltartók-eltartottak arányának romlásával az államháztartás fenntarthatatlansága fenyeget.

- írja a közösségi portálon Dúró Dóra, aki a Debreceni Egyetem kutatói és az MTA-munkatársainak egy állítólagos közös tanulmányára: alig 13 év múlva az újszülöttek többsége nem magyar, hanem cigány lesz.

Tehát kisebbség leszünk a saját hazánkban, ha nem lesz radikális változás, amit csak a Mi Hazánk Mozgalom képvisel. Ezért is vonulunk Olaszliszkára a tragikus lincselés 15. évfordulóján, október 15-én 18 órára a brutálisan meggyilkolt Szögi Lajos emlékművéhez, a bűnözésen kívül a demográfiai katasztrófa elleni lépéseket is sürgetve...

- így a Mi Hazánk országgyűlési képviselője. 

 

cigányromaDúró DóraMi Hazánk Mozgalom

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés