Hirdetés

Nagy Ervin játssza Zámbó Jimmyt a sorozatban

2022.03.22. 08:07

Nagy Ervin játssza Zámbó Jimmyt a sorozatban
Nagy Ervin a Tanár című sorozatban (Fotó: RTL Klub)

21 éve lőtte főbe magát.

Hirdetés

Hirdetés

Már forgatják az RTL Klub új, tízrészes sorozatát Zámbó Jimmy életéről, az énekest Nagy Ervin alakítja majd, írja a Blikk. A lap megszólaltatta a színművészt, aki elmondta, hogy ő nem volt nagy rajongója a zenésznek, kamaszként inkább Guns N’ Roses és a Kispál és Borz volt a kedvence, de hatalmas szakmai kihívásként éli meg a feladatot. Egy kulisszatitkot is elárult: Jimmy néhány ruháját kölcsönadta nekik a család.

„Hidegrázós volt, amikor felpróbáltam, és tökéletesen passzoltak rám a darabok, egy centivel sem volt se nagyobb, se kisebb, mindenhol passzolt. Az egy nagyon meghatározó pillanat volt”  – idézte fel a színművész.

Zámbó Jimmy kétszeres EMeRTon-díjas magyar énekes. A magyar popszakma egyik legsikeresebb előadója volt. Rajongói királyként tisztelték és emlegették. Legnagyobb hatást a görög énekes, Demis Roussos gyakorolt rá, akinek stílusa érződik Jimmy dalain. Saját, otthonában tartott fegyverével 2001. január 2-án hajnalban főbe lőtte magát, majd délelőtt 10 órakor belehalt sérüléseibe.

sorozatZámbó Jimmy

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés