Hirdetés

Bemutatta Orbán Viktor a „harcosok klubját”

2022.05.17. 08:16

Bemutatta Orbán Viktor a „harcosok klubját”
Novák Katalin köztársasági elnök gratulál Orbán Viktor miniszterelnöknek a kormányfő eskütételét követően az Országgyűlés ülésén (Fotó: mti)

Vannak új arcok, és vannak régiek.

Hirdetés

Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, hétfőn újra miniszterelnökké választotta Orbán Viktort az Országgyűlést, ezzel megkezdte működését az új kormány. A miniszterelnök a csapatát egy videós összeállításban is bemutatta:

Orbán Viktor korábbi nyilatkozataiban kifejtette, hogy a veszélyek évtizede áll előttünk; háború van, ennek következtében egész Európában emelkednek az árak, komoly energiaválság jelei mutatkoznak, megpróbáltatások előtt állnak az európai gazdaságok, és a járványok korából sem lábaltunk még ki.

„Április 3-án az emberek világos döntést hoztak: elvárják az ország vezetőitől, hogy ezekkel a veszélyekkel szemben megvédjék őket, megvédjék Magyarországot. Ki kell maradni a háborúból, és a kibontakozó európai gazdasági válság kérdéseire olyan válaszokat kell adni, amelyek lehetővé teszik, hogy Magyarország megőrizhesse elért eredményeit. Magyarországnak olyan kormányra van szüksége, amely alkalmas arra, hogy az ország előtt álló kihívásokra jó válaszokat tudjon adni. Orbán Viktor ennek a logikának megfelelően alakította ki a kormány szerekzeteét, és a kormányt vezető személyeket is ez alapján választotta ki” 

– idézi az MTI a sajtófőnököt.

Orbán ViktorkormányOrszággyűlési választás 2022

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés