Hirdetés

Hirdetés

Borkai Zsolt nem érez elégtételt

Blikk

2022.09.16. 15:14

Borkai Zsolt nem érez elégtételt
Borkai Zsolttól állítólag tízmillió forintot kértek a felvételekért, de ő nem fizetett (Fotó: mti)

Elítélték a nőt, aki a felvételt készítette.

Hirdetés

Borkai Zsoltot  azután kereste meg a Blikk, hogy a győri bíróság másfél millió forintra büntette annak az ikerpárnak az egyik tagját, amelyik együtt jachtozott az Adrián a volt politikussal. Az ítélet szerint ő készítette az ottani szexpartiról később nyilvánosságra került videókat. A többi vádlott esetében az ügyészség börtön kiszabását indítványozta. 

„Nem kárpótol engem az, hogy mit és mennyit fognak kapni. Nem vagyok büszke arra, amit tettem, de ez egy magánéleti dolog, ami csak a családomra és rám tartozott, senki másra”

– nyilatkozta Borkai Zsolt, aki azt állítja, hogy mára túltette magát a történteken. és egy ítélet nem fogja semmivé tenni azt a megaláztatást, amit vele tettek.

„Ezek pitiáner bűnözök, akik pénzt akartak szerezni, és megtalálták a politikai embereket, akik ebből ügyet tudtak csinálni. Nem érintettek az ügyben viszont azok, akik igazából ezt az aljasságot elkövették ellenem”

– jelentette ki a volt politikus. A róla készült felvételek miatt indult büntetőügyben hat vádlott van. Az első tárgyaláson csak öten jelentek meg, mert az egykori válogatott focista, Póczik József – aki korábban elismerte, hogy megfordult nála néhány felvétel az ominózus adriai útról – nemrég szívműtéten esett át, így nem tudott megjelenni. 

bíróságszexBorkai Zsolt

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés