Hirdetés

Hirdetés

Elmarad a VOLT - egy nagy fesztivállal kevesebb Magyarországon

MTI

2022.11.11. 12:38

Elmarad a VOLT - egy nagy fesztivállal kevesebb Magyarországon
(Fotó: Cívishír)

A gazdasági helyzetre hivatkoznak a szervezők.

Hirdetés

„A mostani bizonytalan gazdasági környezetben 2023-ra nem fogjuk tudni megszervezni a VOLT Fesztivált” – jelentették be a fesztivál szervezői pénteken.

„Sajnos, a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLT-ot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta” – tette hozzá. A szervezők kiemelték, hogy bíznak abban, hogy a gazdasági környezet javulásával újra megtölthetik a soproni Lővéreket

– mondta Kádár Tamás, a Sziget, a Balaton Sound és a Telekom VOLT nagyfesztiválokat rendező Sziget Szervezőiroda cégvezetője.

Farkas Ciprián, Sopron város polgármestere közölte, hogy tudomásul veszik a szervezők döntését. Hangsúlyozta, hogy Sopron városa mindig is szeretettel és támogatóan fogadta be a rendezvényt, és bíznak abban, hogy a nehezebb időszak elmúltával ismét otthont adhatnak ennek a nagymúltú, és sokak által várt fesztiválnak - áll a közleményben.

Szabó Béla, Magyar Telekom márka és kommunikációs igazgatója a dokumentumban úgy fogalmazott, hogy több mint 10 éve főszponzorai a fesztiválnak, és nehéz elképzelni a következő nyarat Telekom VOLT Fesztivál nélkül, de megértik a szervezők döntését. Hozzátette, a következő hónapokban azon dolgoznak majd, hogy valahogyan betöltsék azt az űrt, amit ebben az időszakban az elmaradó fesztivál okoz - áll a közleményben.

 

Campus FesztiválzeneVOLT Fesztivál

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés