Hirdetés

Hirdetés

Egyre keményebb vitába keveredik Majka és Jakab Péter

2022.11.24. 13:37

Egyre keményebb vitába keveredik Majka és Jakab Péter
Majka

Szóba kerül a Jobbik rasszista, antiszemita múltja és a holokauszt is.

Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, Majka és Jakab Péter összezörrentek az ózdi rapper legújabb dala miatt. A Jobbik volt elnöke azt nehezményezte, hogy Majka megemlíti a szövegében a pazireres pózolását, valamint azt, hogy "szembeköpte a sajátjait". Jakab Péter a Facebook-oldalán reagált az ominózus sorokra, kétségbe vonva Majoros Péter hitelességét, és azt vetette az előadóművész szemére, hogy Szijjártó Péterrel barátkozik, és még mindig a kormánypárti TV2-nél dolgozik.

A harc folytatódik

Az üzengetés folytatódott a közösségi portálon.  Majka azt írta Jakabról, hogy

„annak a pártnak az érdekeit képviseli, sőt vezette, elnökölte, akiknek tagjai vállaltan rasszista, antiszemita kijelentéseket tesznek, megkérdőjelezik a holokausztot vagy akár a múltban szélsőséges félkatonai szervezeteket pénzeltek. Különösen visszás ez onnan nézve, hogy Jakab Peter felmenői közt vannak zsidószármazású emberek, és az pedig egyenesen sokkoló, hogy Jakab Peter kéz a kézben jár olyan »elvtársakkal«, akik holokamuznak, miközben Jakab Peter dédapja egy Auschwitzi haláltáborban halt meg.”

Jakap válaszában azt írta, hogy ő már kilépett a Jobbikból, amikor úgy érezte, hogy összejátszanak a Fidesszel, ellenben Majka még mindig a TV2-nél dolgozik, amivel akarata ellenére is a Fidesz propagandáját népszerűsíti.

„Szóval én azt hiszem példát mutattam. Otthagytam a Jobbikot, hogy egy jobb Magyarországot építhessek azokkal, akiknek valóban elegük van a rendszerből, és nemcsak énekelnek róla. Most te jössz. Mert a dalod tényleg jó, de amíg te is a rendszert szolgálod, valójában ez a dal sem több, mint a színházadban díszlet.”


IDE VÁG!


 

politikaJobbikzeneMajkaJakab Péter

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés