Erdei Zsolt és csapat távozását követeli a tekintélyes sportmenedzser

2018.10.16. 16:00

Erdei Zsolt és csapat távozását követeli a tekintélyes sportmenedzser
Rácz Félix a Digisport stúdiójában (Fotó: Digi)

A kialakult helyzet Nyíregyházán is fáj…

Hirdetés

Hirdetés

Rácz Félix – azt követően, hogy előbb a Facebookon fakadt ki – éles bírálatot fogalmazott meg a Digisport Reggeli Start című műsorában is Erdei Zsolt ellen. A bokszmenedzser elmondta, hogy bár az elején Kovács Kokó Istvánnal egyetemben támogatta az amatőrként és profiként is világbajnoki címig jutó Erdeit a Magyar Ökölvívó Szövetség élén, ez a bizalom fokozatosan elfogyott. Rácz Félix szerint Erdei Zsolt nem való MÖSZ-elnöknek, ha balek, akkor azért, ha pedig nem balek, és tudott a felelőtlen gazdálkodásról, akkor pedig azért.

A Magyar Ökölvívó Szövetség a működésképtelenség szélére jutott, késnek a kifizetések, a kluboknak járó műhelytámogatások utalása, és összességében mintegy 350 millió forint a hiány, noha kiemelt sportágként az ökölvívás öt év alatt mintegy négymilliárd forintot kap az államtól.

Rácz Félix kimondta kerek-perec: Erdeinek és a csapatának a magyar ökölvívás érdekében fel kell állnia!

Rácz Félix 2002-ben alapította meg Felix Promotiont, amely eddig 148 profiboksz-eseményt szervezett, ezen belül 78 címmérkőzést, 10 magyar-, 32 kisvilágbajnoki, 9 Európa-, 27 világbajnoki címet magyar és külföldi ökölvívók számára. 2010 óta már nem csak ökölvívó, hanem más neves sportolók – köztük Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász – menedzsere is.

ökölvívástámogatásErdei Zsolt

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés