Hirdetés

Döntetlen a sokszoros bajnok ellen

Szabolcsihír

2018.07.08. 09:26

Döntetlen a sokszoros bajnok ellen
Felkészülési meccs Debrecenben (Fotók: Ásztai Csaba)

A második félidő sikerült jobban Debrecenben.

Hirdetés

A Kassán szerzett 1–0-s és a diósgyőri 2–1-es győzelem után szombaton Debrecenben sem szenvedett vereséget a Kisvárda MAster Good,  az edzőmeccs gólnélküli döntetlennel ért véget – olvasható a rétközi klub honlapján.

Kondás Elemér vezetőedző ezen a mérkőzésen nem számíthatott a combját fájlaló Lucas Bertuccira, a szintén kisebb sérüléssel bajlódó Anton Sinderre, valamint Gosztonyi Andrásra és Horváth Zoltánra. A Loki szombaton már a második meccsét játszotta (délelőtt a Balmazújváros ellen ért el 2–2-es döntetlent), természetesen teljesen más sorral, és a Kisvárda ellen bevetett tűnt az erősebbnek.

A mérkőzésen a házigazdának volt több helyzete, az első félidőben Takács Tamás fejelt fölé, aztán Könyves Norbert emelését védte Zöldesi Illés, majd Tőzsér Dániel találta el szabadrúgásból a lécet, végül Bódi Ádám lövését hárította Zöldesi. A Kisvárda a kontrajátékra rendezkedett be, leginkább Brana Ilics meglódulásaiban volt veszély, de Rados Proticsnak is akadtak veszélyes beadásai.

A második félidő már kiegyenlítettebb volt, Bohdan Melnik és Hej Viktor révén távoli lövésekkel veszélyeztetett a Várda, míg a másik oldalon Felipe kapus védte Varga Kevin lövését. Maradt a gólnélküli döntetlen, ami után legközelebb szerdán, Ukrajnában játszik az NB1 újonca. 

Edzőmeccs

DVSC-Kisvárda 0–0

Debreceni Labdarúgó Akadémia. Vezette: Nagy N.
DVSC: Kosicky (Kovács P., 78.) – Cikos, Kinyik, Szatmári, Kobin – Bódi, Haris (Csősz, 78.), Tőzsér, Varga – Takács, Könyves (Calvente, 58.)
Kisvárda: Zöldesi (Felipe, 46.) – Lukenchuk (Hej, 54.), Izing, Partsvania (Mitosevic, 46.), Berios (Jánvári, 65.) – Protic (Grihozij, 72.), Melnyik, Misics, Karaszjuk (Vári, 46.) – Ilics, Sassá (Kovácsréti, 58.)
Sárga lap: Partsvania (16.)

Galéria

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés